Eltudtok képzelni ennél szomorúbb dolgot a világon? ; (; (; (
Figyelt kérdés
Figyelem, megrázó képsorok következnek! A videón egy szegény kandúr, és a párja látható. Szegényt ellütötték, és a barátnöje próbálja kétségbe esetten ujraéleszteni... De végül a kandúr nagy kínok közepette meghal... :(:(:( Ha felhangosítjátok, még az utolsó jajveszékeléseit is lehet hallani... :(:(:( Komolyan mondom, ez szörnyü... :(:(:( Én nem vagyok érzelgös, de amikor kilehelte a lelkét szegény, én elsírtam magam... sry ;(;(;(;(;(;(;( [link] 2011. júl. 5. 19:14
43/47 anonim válasza:
Szegény cicák ;(;(;(! Ők a kedvenceim. Bárcsak nem.. így lett volna :(. Nagyon sajnálom :(:(:(:(:(
44/47 Lorokus válasza:
Igen, azt hogy ilyen hülye vagy hogy ezzel töltöd az idődet. -.-"
46/47 anonim válasza:
Én inkább meg se nézem ha zombi van a végén hogy szívinfaktusom legyen:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!