Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogy tudok hopponálni?

Hogy tudok hopponálni?

Figyelt kérdés
Csak mert látom hogy Harry is mindig hopponál...Nem rég láttam itt a sarki boltban.
2011. júl. 4. 19:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A hopponálás lehetséges, ám a Harry Potter című filmmel ellentétben, mert ott csak varázslók tehették. Te, mint mugli ugyanúgy megteheted, ám bonyolultabb módon!

1. Először is keress egy seprűnyelet, lehetőleg bükkfából legyen.

2. Végy elő egy éles kést, és faragd le tűhegyesre a seprűnyél végét.

3. Told le a gyatyád és kezdd el a seggedbe feltolni a nyelet.

4. Ha jól feltolod, halk tronnyanást fogsz hallani, nem kell megijedni! Számolj vissza ettől 10 másodpercet és told tovább, amíg bírod.

5. Seprűnyéllel a seggedben menj ki az utácra (lehetőleg jó forgalmas helyre) hogy a hopponálás működjön!

6. Fogj egy darab tűt, és szúrd át a fitymádat vele (vagy lányok esetében a csiklódba szúrd a tűt). Fontos, hogy hagyd benne a tűt!!

7. Hagy, hogy az ujjadra csöppennyen egy darab vér.

8. Nyald meg, és üvölts az ég felé!

És ekkor, ha erősen rá gondolsz, áthopponálhatod magad egy másik helyre! Remélem segíthettem! :) Sok sikert! :)

2011. júl. 4. 19:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Grat fentvagytok facebookon
2011. júl. 4. 23:11
 3/4 GomalFace ***** válasza:

Hú b.a.z.m.e.g 19:55!

Tudtam, hogy én is rosszul csinálok valamit, de nem tudtam, hogy mit.

Aztán most, hogy olvastam a kommentedet, rájöttem:

Nem üvöltöttem, csak koncentráltam

Respect barátom

2011. júl. 5. 21:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Ezt holnap ki is fogom próbálni és feltöltöm youtubra :DDD köszi :D
2011. júl. 10. 19:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!