A4-es Audimat cserélném A4es rajzlapra! Érdekelne valakit?
Figyelt kérdés
Az autó hibátlan, folyamtosan szervizelt, 20ezer km van benne, veetett szervízkönyv stb...
Esetleg ráfizetnék arra a rajzlapra. HASZNÁLT IS ÉRDEKEL!
2011. júl. 3. 22:42
1/12 anonim válasza:
Engem érdekel!!! Sőt 3 rajzlapot is kapsz. 2-t ajándékba egyet a kocsiért és garanciát vállalok ha elszakad és ha összekenődik.
2/12 anonim válasza:
Én meg pont most cseréltem le a rajzlapom Mercire,sajnos lekésted,de ha lesz újra rajzlapom szólok...
3/12 anonim válasza:
Nekem van félfamentes rajzlapom, és adok ajándékba mellé egy famentes fénymásolólapot + 1 tintasugarashoz való lapot.
5/12 anonim válasza:
Azért elgondolkodhatnál az ajánlatodon, mielőtt ennyire nevetségesen egyoldalú ajánlatot teszel...Hogy várhatod el, hogy ez bárkit is érdekeljen, nekünk is kéne nyerni rajta valamit nem gondolod?
7/12 anonim válasza:
Módosítanék ha lehet. 5 teherautónyi(kb.:10-15 tonna) A4-es rajzlapot kapsz érte.
8/12 anonim válasza:
A csudába! <:O Pont most nincs nálam egy A4es rajzlap! :/
Egy képzeletbeli rajzlapra is elcserélnéd, vagy netán megelégszel a zsebemben lapuló papír ötvenezressel?
9/12 anonim válasza:
ha ilyen szuper ajánlatokat tudsz tenni, szívesen feliratkozok hírlevélért ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!