Becca.sc kérdése:
A vasalódeszka tud beszélni?
Figyelt kérdés
egyik reggel arra ébredtem, hogy egy eleven vasalódeszka áll az ágyamnál és azt suttogja a fülembe ébredj becca ébredj becca.. először mgijdetem de utána eszembe jutott h tök jó móka van egy vasalódeszka ami csak az enyém:) azóta vele járok mindenhova vásárolni, plázázni, iskolába, nyaralni.. most is itt ül melettem és nézi hogy mit írok:)2011. júl. 2. 14:20
11/18 anonim válasza:
az enyém is beszél! :O de szívás, hogy csak spanyolul tud... ezért nem értek semmit
12/18 anonim válasza:
Vedd le a fejhallgatót a vasalódeszkáról, :) és akkor elhallgat! :D
13/18 rakkerman válasza:
A miénket el kellett altatni, összepiszkított mindent és megette a befőtteket, az utolsó esély Ceaser lett volna de csak kutyákkal foglalkozik-.-
14/18 A kérdező kommentje:
én most tanítom japánul de egy mukkot sem ért. mindig csak azt hajtja h 'csip'.. mit tegyek??
2011. júl. 8. 18:24
15/18 rakkerman válasza:
Hámozz meg egy dinnyét, pördülj 8-at aztán táncolj a Lambadára egy delfin kinézetű borzal, amik arra nem jön egy skót és mondja "Grünwald". Nálunk bevált. Ha ez sem segít akkor ne erőltesd:S
16/18 Fuuton válasza:
Utolsó hármon szakadtam a röhögéstől!
17/18 A kérdező kommentje:
deszka nem szereti a delfineket mert vizesek és elázik a ruhája.. a borzokat meg azértnem mert büdösek.. lambadázni meg sajnos nem tudok:SS amúgy milegyen a neve deszkának?*____*
2011. júl. 12. 15:49
18/18 rakkerman válasza:
Az anyja után mi lécnek hívtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!