A régi szép idők, nincs igazam?
" a régi szép idők, mikor még az első szex csak úgy megtörtént, valahol a pusztán, pajtában, vagy bárhol váratlanul, nem pedig hülye 16 évesek kérdezték, hogy mennyire borotváljam le első szexhez, hmm nem értem ezt a világot, mikor már a fiatalok hónapokig készülnek rá, és gyik-on megkérdezik 50-szer hogy akkor most megtegyem" :) ez most találtam ki, de szeritnem tök igaz, és eredeti:):D
amugy 16/F:)
Ugyan már, csak azért, mert még 16 éves, még nem kell egyből lehurrogni. :)
Én tökre értem, hogy mire gondolsz. De ez van, az emberek változnak, és velük együtt a világ is. Nem szabad a régi időkért siránkozni, azt kell értékelni, ami van. :)
És egy tipp: Ne olvasd a Szerelem & szex kategóriát, mert egy idő után az ember csak felbosszantja magát a sok butaságon. :)
A régi... már a fam(24)is kinőtt ebből.
A mai idők bizonyos szempontból jobbak,bizonyosból rosszabbak...sokat beszélgettünk anno a fiammal. Mondtam neki,kicsit írigylem,mi ugyan is rengeteget vártunk egy szexre.Pár napp volt,mire megfoghattam a kezét,a derekát. Néha egy hét,mire smároltunk,a mellét megfoghattam.Szex az több heti udvarlás után...ma meg ugye...?
-Viszont a mai erkölcsök...?
Persze akkor is és most is vannak kivételek.
48/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!