Van olyan anyag aminek 1 grammja 82 kg?
Figyelt kérdés
2011. jún. 29. 11:52
11/25 anonim válasza:
Nem is olyan hülye a kérdés, ugyanis minden bolygó más, és más gravitációs erővel rendelkezik, így elképzelhető, hogy ami a Földön 1 gramm, az mondjuk valamely nagybolygó egyik holdján, vagy egy exobolygón 82 kg…
12/25 anonim válasza:
Utálom, ha néha megjelenik egy "fizikául tudó okosember" és lelövi a poént...
13/25 anonim válasza:
ne bántsd...csak elismerésre vágyik
simogassuk meg a kocka fejét...
ügggyesss vaaaagy...nagggyon üüüügyes
14/25 A kérdező kommentje:
20:17:köszi a választ,igen,lehet hogy igazad van:)
Többiek:igen,a humorba írtam,de azért még elmagyárzhatja
2011. jún. 30. 10:51
15/25 anonim válasza:
miért? a kokainból 1gr. az 82kg.? agyasok
16/25 anonim válasza:
Nem,1 gramm élet az 82 kg,ha jól meggondolod,még több is.
18/25 anonim válasza:
tegnapelőtt 20:17 vagyok:
Honnan a f.szból veszitek, hogy fizikus vagyok?! :O
B+, csak hobbicsillagász vagyok, és megjegyeztem valamit!!! >:W
19/25 anonim válasza:
Kedves tegnapelőtt 20:17 és ma 19:15!
Csak megjegyeztél egy dolgot, ami nyilván valóan egy bődült nagy f*szság, amit az egy adta k*rva világon minden normális gondolkodású ember magasról lesz*r. Amugy meg tudtommal a csillagászatnak egész köze van a fizikához...
nem elég, hogy okoskodsz, még s*ggfej módjára ki is akarsz, mert jogosan verbálisan elkentük a szádat... hová fajult ez a világ?!
20/25 anonim válasza:
utsó akaszd fel magad te balfax
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!