Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Am. Ti mitmondtok erre? XD

Am. Ti mitmondtok erre? XD

Figyelt kérdés

"-Nem fogok mostantol csunyan beszelni!

-Mi?

-Nem fogok tobbet csunyan beszelni!

-Mivan? Beszelj mar erthetoen!

-B*zdmeg mi a f*szomert van fuled, ha k*rvara nem hallasz vele semmit b*szki.

-Na szoval, mit mondtal?

-Haggyuk b*zdmeg. -.-"

Szowal ez egy igaz beszelgetes volt a baratnommel. Itt en voltam az aki le akart szokni a csunya beszedrol. (lanyvagyok xDD), de meg mindig nemsikerult leszokni. Nemisfog, azthiszem.

Ezt meselte a matek tanarom. Vele tortent meg:"Ezen beszartam a röhögéstől : Reggeli óra, bejön a tanár, elkezd tanitani, majd fel ora mulva majdhogynem racsap a fejere, abbahagyja az orat, es elrohan. Masnap meseli, hogy reggel autoval indult el otthonrol, es utkozben megallt tankolni. Bement kifizetni a tankolast, majd kifele jovet latta, hogy elhuz a benzinkut mellett az a busz, amivel reggel be szokott jonni. és vegul elerte. "

2011. jún. 27. 17:35
 1/7 A kérdező kommentje:
ez eleg hulye kerdes volt.:))de amugy meg tudok jobbakat is mondani.vidamak vagyunk,es sok hulyeseget csinaltunk.es tudok torteneteket mondani.:)viccesebbek.xD
2011. jún. 27. 17:39
 2/7 A kérdező kommentje:
Gyerekkoromban nagyon utáltam, mikor az esküvőkön a vén nyanyák csipkedték az arcom a következő szöveggel: - Lehet, hogy te le leszel a következő. . . Csak manapság hagyták abba, mióta ugyanezt csinálom nekik a temetéseken. . . xDD
2011. jún. 27. 17:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Én röhögtem ezeken,de nemtok mit mondani,bocsi :DDD
2011. jún. 27. 17:57
 4/7 anonim ***** válasza:
hát én se tudok mit mondani de jót röhögtem :)
2011. jún. 27. 20:07
 5/7 anonim ***** válasza:

A matektanáros story szerintem szenzációs.

A csúnya beszédről meg tényleg leszokhatnál, az nem illik egy szép lányhoz. Ha viszont külsőleg csúnyának érzed magad, akkor meg azért...P

2011. jún. 27. 21:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Az maradsz ugyis aki voltál.
2011. jún. 28. 11:00
 7/7 A kérdező kommentje:
xDD.:)
2011. jún. 29. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!