Am. Ti mitmondtok erre? XD
"-Nem fogok mostantol csunyan beszelni!
-Mi?
-Nem fogok tobbet csunyan beszelni!
-Mivan? Beszelj mar erthetoen!
-B*zdmeg mi a f*szomert van fuled, ha k*rvara nem hallasz vele semmit b*szki.
-Na szoval, mit mondtal?
-Haggyuk b*zdmeg. -.-"
Szowal ez egy igaz beszelgetes volt a baratnommel. Itt en voltam az aki le akart szokni a csunya beszedrol. (lanyvagyok xDD), de meg mindig nemsikerult leszokni. Nemisfog, azthiszem.
Ezt meselte a matek tanarom. Vele tortent meg:"Ezen beszartam a röhögéstől : Reggeli óra, bejön a tanár, elkezd tanitani, majd fel ora mulva majdhogynem racsap a fejere, abbahagyja az orat, es elrohan. Masnap meseli, hogy reggel autoval indult el otthonrol, es utkozben megallt tankolni. Bement kifizetni a tankolast, majd kifele jovet latta, hogy elhuz a benzinkut mellett az a busz, amivel reggel be szokott jonni. és vegul elerte. "

A matektanáros story szerintem szenzációs.
A csúnya beszédről meg tényleg leszokhatnál, az nem illik egy szép lányhoz. Ha viszont külsőleg csúnyának érzed magad, akkor meg azért...P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!