Szeptembertől be szeretnék iratkozni a Roxfort Boszorkány-és Varázslóképző Szakiskolában, és valahonnan kéne szerezzek postabaglyot és repülő seprűt ( lehetőleg Nimbus 2000-est). Ja és százfűlé főzetet hogyan tudok csinálni?
Oh, kifelejtettem, hogy ha a telefonján hívod biztos hogy felvesz, csak mondani kell neki egy varázsszót, ha érdekel, akkor írj nekem.
És a százfűlé főzet receptjét is megkapod levélben, ha érdekel! :D
Előző voltam!
Esztifemi! Nem tudom, jársz-e még fel ide, de a kérdésedre a válasz: igen természetesen létezik a Roxfort, bár mióta ezt a tényt Rowling kiszivárogtatta a mugliknak, azóta sokkal többen szeretnének ide járni, amiből már kicsit elegünk van. És a baglyok városba is szállítanak levelet, az enyémmel is elrepültek annak idején egészen Szegedig.
Én most vagyok amúgy ötödéves a Roxfortban, készülök ezerrel az OWL vizsgákra, magyarul azt hiszem, RBF a nevük. Ami nagyon fontos, ha a Roxfortba akarsz járni, hogy nagyon jól kell tudni angolul, legalább középfok, de jobb a felsőfok.
Most tudom, hogy nem leszek túl népszerű, de az a helyzet, hogyha itt bárkinek a szülője mugli, akkor örülnék, ha nem erőlködne, hogy bekerüljön a Roxfortba, mert már kezd nagyon elegem lenni a sárvérűekből! Amúgy mardekáros vagyok, ha eddig nem esett volna le! És megígérhetem, hogy ha bekerültök a Roxfortba, rendesen szét lesztek szadizva, főleg, ha a lúzer Hugrabugba, vagy a Griffendélbe kerültök! Persze, aki aranyvérű arra ez nem vonatkozik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!