Lediish kérdése:
Ha süt a Nap, akkor napszemüveget vesz az ember, de a Coca-colán a Napnak is szemüvege van. Ki/Mi süt a szemébe? (ezt egy haverom kérdezte. XD)
Figyelt kérdés
2011. jún. 25. 11:08
1/16 szamóca.. válasza:
meglátta a s*ggem, és szépségem kisütötte a szemét.
egyébként elég régi poén... van akik szerint hegeszt, de szerintem butaság.
2/16 A kérdező kommentje:
én azt mondtam, h adjunk a szájába cigit, és mondjuk azt, h rajol..:). vagy lehetne füves cigi, rastafürtökkel, és akk lehet BobMarley-napocska.^^.
2011. jún. 25. 11:19
4/16 A kérdező kommentje:
tök jó, csak olyan válaszokat kapok, amiket már mondtam!:D akkor normális vagyok ezekszerint. :'D.
2011. jún. 25. 11:22
5/16 szamóca.. válasza:
egyébként vszeg hosszúra nyúlt az éjszaka, és másnap hajnalig tartott az after. én akkor mászkálok még a metron is napszemüvegben.. mindenkinek jobb ha nem látja a fejem, és a szememnek is jobb.
6/16 A kérdező kommentje:
ahha, az lehet.. :)). az lenne raj, ha még sör is lenne a kezében..:P. vagy kávé és aspirin.:D
2011. jún. 25. 11:28
7/16 szamóca.. válasza:
sör közelébe nem engedjük a napot, mert felmelegszik és olyan lesz mitn a bikapisi
8/16 A kérdező kommentje:
akkor kávé és aspirin..:D.
2011. jún. 25. 11:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!