Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Komolyan fehérneműt KELL...

Komolyan fehérneműt KELL cserélni mindennap? :O

Figyelt kérdés
ezt most tudtam meg!neszivassatok mán!azt ez miért jó?
2011. jún. 22. 13:31
1 2
 11/20 anonim válasza:
vagyis kérdezed??
2011. jún. 22. 19:18
 12/20 anonim válasza:

17:08 vagyok, úgy látom nem értetted a válaszom :D

Én nem azt állítom, hogy fürödj minden nap, hanem azt, hogy ha abban fürdesz vagy zuhanyzol, akkor nem kell naponta lecserélned :DDD :DDD

(de amúgy illene naponta cserélni, meg naponta fürödni vagy zuhanyozni is) (persze csak ha kultúrált és ápolt szeretnél lenni, nameg persze nem büdi) :DD

2011. jún. 22. 21:14
 13/20 A kérdező kommentje:
HÁT DE AKKOR MIRE VAN A PARFÜM?HÁN NEM ARA?
2011. jún. 23. 08:26
 14/20 _dry_nn válasza:
épp elméjű ember nem kérdez ilyet de hagyuk
2011. jún. 23. 11:03
 15/20 anonim válasza:
Nem, a parfüm nem arra van, hogy a testszagot fedd el vele, mert ha keveredik a testszag meg a parfüm illata, az elég rossz tud lenni :D
2011. jún. 23. 17:41
 16/20 anonim ***** válasza:

Minek cserélni minden nap? Nekem két bugyim van összesen. Egy téli és egy nyári. Először egy volt de oszt a haverok ajánlották a kettőt, mivel a téli nyáron meleg a nyári télen hideg.

Parfüm minek? Én a szagok alapján meg tudom jósolni, hogy még mennyit kell aludni télig.

2011. jún. 23. 18:31
 17/20 Fater Faterja válasza:
nekem mind megvan cimkézve 1 hónap nevével és van 12. havonta nemis gáz ha cseréled + havi 1 fürdés megfelelő és ha van nálad 1 hűtőtáska nemis izzadsz le, parfüm/spray se kell
2011. jún. 24. 14:05
 18/20 A kérdező kommentje:
köszönöm a megértet válaszokat!és a többiek mind hüjék!hát volte egy anzsú király aki 2x fürdödött le életébe:egyzser amikor született,egyszer mikor meghót!
2011. jún. 24. 14:37
 19/20 anonim válasza:

Persze, voltak olyanok. Régen más volt az alapvető higéniai szokás, mint most. Manapság az emberek elvárják egymástól, hogy ne legyen izzadságszagúak, találkozzanak nap mint nap vízzel és cseréljék a fehérneműjüket, különben büdösek, ápolatlanok lesznek. Pl. nem hiszem el, hogy ha soknapon keresztül hordod a fecskédet és nem zuhanyzol/fürdesz/legalább mosakszol naponta, akkor a lányokkal hogy állsz...

Ha ez viccből van felrakva, jót nevettem.

Ha nem, akkor sajnállak...

2011. júl. 14. 15:42
 20/20 A kérdező kommentje:
mijjen lányok?engemet szeretnek a jányok! nem értem az érveidet,de ha a kirájnak ugyanattan jó vot ,akkor nekem mé nem?
2011. júl. 14. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!