Komolyan fehérneműt KELL cserélni mindennap? :O
17:08 vagyok, úgy látom nem értetted a válaszom :D
Én nem azt állítom, hogy fürödj minden nap, hanem azt, hogy ha abban fürdesz vagy zuhanyzol, akkor nem kell naponta lecserélned :DDD :DDD
(de amúgy illene naponta cserélni, meg naponta fürödni vagy zuhanyozni is) (persze csak ha kultúrált és ápolt szeretnél lenni, nameg persze nem büdi) :DD
Minek cserélni minden nap? Nekem két bugyim van összesen. Egy téli és egy nyári. Először egy volt de oszt a haverok ajánlották a kettőt, mivel a téli nyáron meleg a nyári télen hideg.
Parfüm minek? Én a szagok alapján meg tudom jósolni, hogy még mennyit kell aludni télig.
Persze, voltak olyanok. Régen más volt az alapvető higéniai szokás, mint most. Manapság az emberek elvárják egymástól, hogy ne legyen izzadságszagúak, találkozzanak nap mint nap vízzel és cseréljék a fehérneműjüket, különben büdösek, ápolatlanok lesznek. Pl. nem hiszem el, hogy ha soknapon keresztül hordod a fecskédet és nem zuhanyzol/fürdesz/legalább mosakszol naponta, akkor a lányokkal hogy állsz...
Ha ez viccből van felrakva, jót nevettem.
Ha nem, akkor sajnállak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!