Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » A Hupikék törpikékben kik...

A Hupikék törpikékben kik törpicúr szülei?

Figyelt kérdés
most komolyan...
2011. jún. 20. 12:28
 1/10 :) :) :) ***** válasza:
És kik a többiek szülei??Am szerintem a gólya hozta :D
2011. jún. 20. 12:39
 2/10 anonim ***** válasza:
Törpilla Hókuszpók teremtménye, de a többit nem tudom. Gondolom, az Apukájuk Törp papa, de hogy ki az anyukájuk...?
2011. jún. 20. 13:50
 3/10 anonim ***** válasza:
Egyszer láttam benne egy rövid barna hajú törpöt is lány volt biztos az :D De akkor láttam először és utoljára.
2011. jún. 20. 14:39
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
osztodassal szaporodnak
2011. jún. 20. 15:33
 5/10 anonim ***** válasza:
asszem Törppapa, de nem bisztos
2011. jún. 20. 19:50
 6/10 anonim ***** válasza:
Mi vagyunk.
2011. jún. 20. 20:36
 7/10 anonim válasza:
Ha jól tudom, Törpapa "teremtette" varázslattal:DDD de nem 100%
2012. dec. 13. 21:11
 8/10 anonim ***** válasza:
79%

Én úgy tudom, valamilyen kék virágokból keltek ki a holdfénynél. (hivatalosan így van. nem minden részt fordítottak le magyarra).

Törpicúrról az a véleményem, mivel Törpilla az egyetlen női törp, egyértelmű ki az anyja. És mivel Törpicúr tud varázsolni, ezért azon sem kell sokáig törnöd a fejed, ki az apja. :) Elvégre is Törpapa neveli őt. (ami nem is csoda, hiszen törpilla erre alkalmatlan). :D

Okoska meg ügyi csak vigyáznak rá, de Törpapa lehet csak az apja.

Az egyik részben még udvarolt is Törpillának, felajánlotta neki, ha hozzá megy feleségül, akkor ő lesz a Törpmama. :D

Remélem segítettem! :D

2013. jan. 23. 18:20
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Megint én vagyok, a 8. válasz!

Utána néztem. Törpicurt a gólya hozta egy kosárban és letette a faluban. Reggel a törpök rátaláltak, de mivel azt hitték, kígyó van a takaró alatt eldobták. Véletlenül arra járt Törpapa, jobbján Törpilla egy csokor virággal (ahogy az oltár előtt szoktak állni a szerelmesek, de ez csak a saját megjegyzésem) és Törpapa elkapta a kosarat. Így ott állt a képben a boldog család: papa, mama, gyerek. Nevezhetjük rejtett utalásnak, de mondhatjuk véletlennek vagy belemagyarázásnak is. A mese lényege inkább a szórakoztatás és a nevelés. :)

Köszönöm! :D

2013. jan. 23. 18:48
 10/10 anonim ***** válasza:

elcsúszott a számozás, ezért helyesbítek:

az előző két üzi egy és ugyan azon személytől származik :D

2013. jan. 23. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!