A Hupikék törpikékben kik törpicúr szülei?
Én úgy tudom, valamilyen kék virágokból keltek ki a holdfénynél. (hivatalosan így van. nem minden részt fordítottak le magyarra).
Törpicúrról az a véleményem, mivel Törpilla az egyetlen női törp, egyértelmű ki az anyja. És mivel Törpicúr tud varázsolni, ezért azon sem kell sokáig törnöd a fejed, ki az apja. :) Elvégre is Törpapa neveli őt. (ami nem is csoda, hiszen törpilla erre alkalmatlan). :D
Okoska meg ügyi csak vigyáznak rá, de Törpapa lehet csak az apja.
Az egyik részben még udvarolt is Törpillának, felajánlotta neki, ha hozzá megy feleségül, akkor ő lesz a Törpmama. :D
Remélem segítettem! :D
Megint én vagyok, a 8. válasz!
Utána néztem. Törpicurt a gólya hozta egy kosárban és letette a faluban. Reggel a törpök rátaláltak, de mivel azt hitték, kígyó van a takaró alatt eldobták. Véletlenül arra járt Törpapa, jobbján Törpilla egy csokor virággal (ahogy az oltár előtt szoktak állni a szerelmesek, de ez csak a saját megjegyzésem) és Törpapa elkapta a kosarat. Így ott állt a képben a boldog család: papa, mama, gyerek. Nevezhetjük rejtett utalásnak, de mondhatjuk véletlennek vagy belemagyarázásnak is. A mese lényege inkább a szórakoztatás és a nevelés. :)
Köszönöm! :D
elcsúszott a számozás, ezért helyesbítek:
az előző két üzi egy és ugyan azon személytől származik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!