11/33 anonim 

válasza:

Ó de éééédeeees! *.* Régen nekem is volt, csak a banya elajándékozta mert túl hangosak voltak :( Pedig még 5 kicsinyük is született, annyira cukik voltak...
13/33 anonim 

válasza:

Szia! Csaj vagy, vagy fiú? Én srác vagyok, de csak a csajokat tűröm meg ketrectársként, szóval ha lány vagy, akkor jöhetsz. Ha fiú akkor viszont kicsinállak! (muhahahaha) Már vannak gyerekeim is, így néztek ki amikor picik voltak: [link]
meg itt az ex feleségem, az egyik kölkével, kidobott, megharagudott rám, nem tudom miért... nagyon erős, úgy megvert, te hallod el sem hiszed...
Itt meg megcsodálhatod az én édibédi sármos pofikámat:
itt épp fincsit eszem: [link]
14/33 anonim 

válasza:

Ja, és ám nem terrában élünk, nehogy azt hidd, csak ideiglenesen voltunk ott:P Az egyik képen a háttérben megcsodálhatod Cipőt, a gabonasiklót, hú, egyszer jól megharapdálom azt a szisszt, csak engedné a gazdi...
15/33 anonim 

válasza:

ugy nézel ki ahogy nem nézel be:P
16/33 A kérdező kommentje:
csaj degu vagyok :D de van párom :O a 2. képen lent látszik is :D
2011. jún. 20. 16:55
17/33 anonim 

válasza:

Na akkor őt jó alaposan eltángálom és elrabollak Téged! Most már, hogy mondod, kiszúrtam, én sokkal jobb képű vagyok nála:P
18/33 anonim 

válasza:

cincinyunyók :3
nekem is van, sajnos csak egy. :(
19/33 A kérdező kommentje:
:O vegyél egy ellenkező neműt mert nem szeretnek egyedül lenni , be fog depisedni ha nem foglalkozol vele egésznap :(
2011. jún. 22. 13:22
20/33 anonim 

válasza:

Öreg már és kinyírta az előző társát. :(
Félek mellé újat venni. Amúgy egész jól elvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!