Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ebben mi a vicces, hogy ennyi...

Ebben mi a vicces, hogy ennyi mindenkinek tetszik (link)?

Figyelt kérdés
[link]
2011. jún. 16. 20:18
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Fura?...Hát nem tudom, honnan kéne tudnom?? :O
2011. jún. 18. 10:00
 12/19 A kérdező kommentje:
De ha 12 éves lennék, semmi gond nem lenne, így meg fura??? :/
2011. jún. 18. 10:01
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem, írhattam volna a 12 helyett 10-et is, csak valamiért azt írtam, eleve fura, hogy nem értetted.... ;-D
2011. jún. 18. 22:36
 14/19 A kérdező kommentje:
Nem értem, mi ezen a fura...honnan is kéne tudnom?? :O Hittant csak 4.-es korom óta tanulok , de az is olyan, hogy nem is tanulunk, csak a pap beszél, van, hogy össze-vissza, és ezt nem tiszteletlenségből mondom, csak tényleg nem tanulunk szinte semmit :/ Amit amúgy sajnálok...
2011. jún. 19. 00:43
 15/19 anonim ***** válasza:

Nekünk meg sosem volt hittanunk, (különórák voltak) se más kóklerségre hajazó elfoglaltságok ;-D

filmben viszont volt a Minden6ó, és mikor a paradicsom levest kettéválasztja, akkor azt minden kétség nélkül értettem, hogy most miért pont azt csinálta.

félreértés ne essék nem vagyok én 40 éves, sőt 10 évvel se vagyok több nálad, és épp ezért furcsállom az egészet :D

2011. jún. 24. 19:03
 16/19 anonim válasza:
Fú, Kisfiam :) gyorsan kezdj el olvasni! Hidd el .... hamar rájössz, hogy érdemes okosnak lenni! ;)
2011. jún. 27. 12:14
 17/19 A kérdező kommentje:

Hát, köszönöm a válaszokat!

Kedves Utolsó!

:) Olvasok én, minden nap! Érdemes okosnak lenni?...Hát, ha ismernél, biztos, hogy ezt nem mondanád, főleg nem pont nekem, aki olyan maximalista, hogy sír egy 4-es miatt :D De most tényleg, az biztos, hogy ezt az iskolában nem mondták, mert én mindig figyelek, és tanulok is, viszont olvasni nem olvastam, pedig sokat olvasok, és az pedig nyilvánvaló, hogy magamtól nem jöttem volna rá, ha sehol sem mondják :) Különben meg nem azért tettem föl a kérdést, hogy cikizzetek, hogy milyen hülye vagyok...Így is a kitűnő bizonyítványomnak sem örültem, (pedig egész évben szenvedtem, mert nagyon fáradt voltam a rengeteg különóra miatt, amiknek köszönhetően este 8-kor állhattam csak neki tanulni) mert úgy gondolom, hogy ez az általános iskola nem elég erős... Bocsássatok meg nekem, hogy ezt leírtam, csak utálom, ha megítélnek a koromról, és (most itt például) arról, hogy valamit nem értek/tudok. Most pedig gondolom, azt hiszitek, egoistaságból írtam ezt le, pedig nem...És ennek a kérdésnek köszönhetően pedig, még kevesebb lett az önbizalmam, mint volt (ha a semmiből lehet elvenni...habár nem lehet, tehát akkor nem történt semmi!).

2011. jún. 28. 18:55
 18/19 A kérdező kommentje:
Amúgy lány vagyok :)))
2011. jún. 28. 18:57
 19/19 A kérdező kommentje:
Különben meg kedves Daint, gratulálok, ha az a véleményed, hogy a hit az Istenben és annak oktatása egy kóklerség, hát gondold ezt! De ezt pont egy olyannak ne mond kérlek, mint én, aki az imént leírta, hogy hívő. És ez is...Nem azt kértem, mond el a véleményedet arról, hogy én hittanra járok. Köszönöm!
2011. jún. 29. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!