Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ha a májkrém már mászik a...

Ha a májkrém már mászik a hűtőben, akkor már romlott?

Figyelt kérdés
2011. jún. 14. 09:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha elindult az evolució, akkor zárd be a hűtőt, és ki ne nyisd!!! Ha dörömbőlnek a dinók, akkor meg futás!

Amúgy persze, hogy felejtős!!!

2011. jún. 14. 18:49
 12/16 anonim ***** válasza:

Nekem múltkor a joghurt kelt életre a hűtőmben... kinézett a dobozból és zöld volt, meg öklendező hangokat adott... hümm, úgy öt hónapja járt le, na ez ment a szemétbe hipergyorsan... :P

XD XD

2011. jún. 16. 19:22
 13/16 anonim ***** válasza:

Én egyszer a rakott krump-lee-t feljetettem a sütőben nyáron

azt a metamorfózist ami ott végbement...

a sajttól féltem a legjobban mert úgy nézett ki mint az Alien-ből az arctámadó :)

2011. jún. 29. 15:46
 14/16 anonim ***** válasza:
egyszer a rádióban az egyik műsor vezető mesélte, hogy a palacsinta sütés közbe amikor feldobta a palacsintát, véletlenül kiszállt a nyitott ablakon és lentebb egy párkányon fent akadt és hónapokig ott volt
2011. jún. 29. 18:10
 15/16 A kérdező kommentje:
o.O vannak ám történetek : ) hát igen, ha az ember nem tartja számon, hogy mikor mit tett a hűtőbe xx ... a töritanárom mesélte nemrégiben, hogy mikor ők koleszosok voltak egyetemen, csakis akkor takarították ki a hűtőt ha már a kiáradő bűz miatt nem lehetett megmaradni a házban xx féléve lejárt tej, többhónapos szendvics meg hasonlók o.O xx
2011. jún. 29. 23:27
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha rádkacsint, és barna a szeme akkor még jó, ha mászik és egyenesen megy, akkor is jó, viszont ha kacsint és zöld a szeme, és nekimegy a hűtőfalnak akkor megromlott:)
2011. júl. 11. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!