Dr. Trollface rendel! Kérdezhetsz bármit, én mihamarabb válaszolok (? )
a fűre lépni tilos táblák Amerikában jelentek meg...
gondolom ennyi épp elég
Justin Bieber pedig azért született meg mert a szülei nem védekeztek
Az alulvágott meg hülyén hangzana, legalábbis hülyébben mint a felvágott
Problem?
Kedves dr. Trollface!
Van egy nagyon jó vágású férfi az életemben, a párom. 1 éve vagyunk együtt, de borzasztóan rossz,hogy nem tud kielégíteni az ágyban, ráadásul önbizalomhiányom is lesz... Dagadt emberről beszélünk, én meg sovány vagyok. A melle sokkal nagyobb az enyémnél, így állandós önbizalom hiányom van... A hímvesszeje meg nevetséges kicsi... Úgy néz ki, mint egy aranyos kis hernyócska, csak nem zöld színű. Ez itt promblem. Kérem, segítsen!
egy elkeseredett feleség
Kedves trollface!
Meg tudná nekem mondani, hogy a poliklonáris ellenagyagokat is kell humanizálni, vagy az csak a monoklonárisaknál kell?
:D(problem?)
Feleség: ha szereted a párod, akkor elfogadod így és nem kell hogy önbizalomhiányos légy
Legutóbbi: humánizálni nem kell semmit, csak lehet
ez olyan mint az hogy, nem akarsz, hanem szeretnél
Problem?
További kérdésekre 3 óra után válaszolok (ami lehet este 8 óra is mivel az is 3 után van, problem?)
Üdv.:dr. Trollface
Nem hun, hanem magyar
Problem?
az apám Trolldad, anyám meg nincs
nagy trollság, mi?
am egyébként a ráncaimról látszik hogy öreg vagyok de még én sem tudom hány éves
Problem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!