Ha fürdés után tiszták vagyunk, akkor miért kell kimosni a törülközõt?
Figyelt kérdés
2011. jún. 11. 23:39
11/17 anonim válasza:
azért hogy legyen mit kérdezned.
12/17 anonim válasza:
Mert minden törcsi füvezik. Te szeretnél egy füstszagú törölközővel törölközni?
13/17 anonim válasza:
Azert mert furdes utan a melegviztol lehet rokazni es a torolkozore is frecsenhet bar mink nem veszuk eszre.
Es azert is kell mosni mer belemehet a moj vagy kis alatokok lehetnek benne ido utan ha elesunk a torolkozovel a fodon fődre
14/17 anonim válasza:
hahhaaaa okosságokat írjatok idee >.<
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
azért mert a törcsi koszos helyen van és még a légy is rászariiik ;D
xDD :D
15/17 anonim válasza:
Szegény törülköző, csak szolgál neked. Neki is jár tisztálkodás! Különben mindig csak a nyálát csorgatja szegény, hogy de jó neked, te mennyit tisztálkodhatsz. Ő is szeretne.
16/17 anonim válasza:
Én sose mosom ki,inkább eldobom.
17/17 anonim válasza:
sztem teljes erődből fuss le 3 kört a házatok körül és akkor a szél és lendület lefujja a bőrödet magadról.így több problémád nem lesz sztem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!