Na tisztázzuk. Ez most hogy működik?
Ugyebár van ez a mende-monda (nem tom van-e valóság alapja) hogy ugye megy ez a dolog a börtönökben, hogy "hajolj le a szappanért", és akkor amíg lehajol addig megrakja a másik csávó.
Akkor most egy hülye kérdés: Mindez hogy zajlik le a női börtönökben? Csak mert el nem bírom képzelni.
a férfi börtönökben sem így zajlik.
a női börötönök erőszakosabbak, de a nemi erőszak visonylag ritka, és inkább csak a dominancia miatt van jelen (egyébkétn a ffi börtönben is ez a jellemzőbb). a nőknél máshogy működik ez, nincs olyan nemi vágyuk mitn a férfiaknak.
Ez a mende-monda a férfiaknál is inkább csak Európán kívül államokban elképzelhető..
Nőknél meg nincs ilyen.. ott ha valakinek baja van a másikkal bunyó van.
Az a Jóban Rosszban is egy elég megkérdőjelezhető információforrás, ha megengeded, hogy megjegyezzek valamit. :D
Uff, beszéltem!
Ja, bocs. Jóban Rosszbant olvastam Jóbarátok helyett. Elnézést, fáradt vagyok...
Uff, beszéltem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!