Hova kell mennem, amikor elküldenek a p*csába?
Kisfiam, tanuld meg, hogy mindig szót kell fogadnod és csináld azt, amit mondanak. Világos?
Egyetlen kivétel van, ha az egyenesági felmenőd nemi szervébe küldenek, nnna oda ne menj, különben úgy jársz, mint a nincstelen szegínyparaszt a 12 gyerekével.
Gazdag amerikai Mo-ra érkezik és elhatározza, hogy egy szegény fiút örökbefogad, taníttat, és gazdag életet biztosít neki. El is megy a Józsibához, akinek ott a 12 gyereke, mondja neki, hogy egy gyerekét adja neki örökbe, és jó élete lesz. Erre Józsibá vakarja a fejét, melyiket is kellene odaadnia, végül sorbaállíja őket az udvaron.
"Hát ez a legidősebb, ezt nem adhatom, ez már dolgos, segít a gazdaságban, ássa a földet velem, veti a magokat, hát ezt nem adhatom. Hát itt ez a másodszülött, ez meg ugye kezeli az állatokat, feji a teheneket, meg trágyázza a lovakat, ha én őt odaadom, ki fogja az állatokat ellátni? Nnnna, itt meg a harmadszülöttem. Ez meg olyan szófogadó, ezt azért nem adhatom. Akármit mondok neki, ugrik és csinájjja. Egyszer mondtam neki, hogy b*szd meg anyád, oszt az összes többi kölök tülle van..."
Vissza anyádba!
( Hülye kérdésre hülye válasz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!