Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mondtok jó elszólásokat vagy...

Mondtok jó elszólásokat vagy félrehallásokat? :Dr

Figyelt kérdés
Pl dalszövegeket máshogy értettetek,kiskorotokban egy szót máshogy értettetek,mint pl pácsó=pác só
2011. jún. 9. 14:47
1 2 3 4
 21/32 anonim válasza:

Arash egyik dalában: http://www.youtube.com/watch?v=uxY19fWJYQg

2:05 körül van egy szó, vagy több szó, nem tudom, és az olyan, mintha azt mondaná, hogy belépőjegy :D

2011. júl. 5. 11:29
 22/32 anonim válasza:
0:17-es válaszoló: nem jön a vonat :D
2011. júl. 5. 11:31
 23/32 anonim válasza:

van ez a dal, 2007-ben indult Eurovízión ^^ http://www.youtube.com/watch?v=F9ytzgtLW1A

a szövegben van, hogy "Mitre le", elég sokszor ismétlődik, ez az egyik barátnőmnek a mai napig "mit remegsz" :D

2011. júl. 5. 11:40
 24/32 anonim ***** válasza:
1. Én meg k.urvára bírom ezt-et értettem xD
2011. júl. 5. 11:43
 25/32 anonim ***** válasza:

Volt régen egy szám, talán Tunyogi Orsi vagy ki énekelte Ganxtával. Jött egy felhő mi leszállt közénk, s mi felszálltunk rá oly könnyedén...

Van benne egy ilyen hogy buli indul nincs kiszállás. Na az egyik ismerősömnek ez a következő volt: urik mingyur nincs kiszállás:D

2011. júl. 5. 11:48
 26/32 anonim ***** válasza:
én kiskoromban aztmondtam hogy kecsapos, kb 5éves voltam,és apu orrbavágott hogy miért mondtam azt hogy kacsafos:(
2011. júl. 5. 12:01
 27/32 anonim ***** válasza:

am mesélte vki, hogy volt David Geutta koncerten. erre odamey hozzá egy részeg ember rákönyököl és elkezdi: tényleg jó az a dávid gőte zenekar.

xDD

2011. júl. 27. 07:21
 28/32 A kérdező kommentje:
xDDD Ez nagy
2011. júl. 27. 09:33
 29/32 anonim ***** válasza:

Micmickónál a "s ti többi fickó" helyett a "stitübi fickó" nekem is megvolt. Meg Bon Jovitól a Welcome Wherever You Are helyett Wake Up Wherever You Are-t értettem... azt hittem, vmi überpiálós este utáni másnapos ébredésről szól :). Meg ugye a Levelet Kaptam, Lájf, Szívós szemű Márta meg a Nighwish-dal :D... meg volt egy dal, amiben egy név volt az, hogy "Ebenezer Goode", és egy ilyen részre, hogy "'Nezer Goode", azt értettem, hogy "Nézeget!"

Tanár úr helyett egyszer szamár urat mondtam, de szerencsére barátok között, nem a tanár előtt :D.

Ismerőseimtől:

Celine Dion - Szelíd Dió

Quimby: "zúgják a kabócák" - "zúgják a szamócák" (Autó egy szerpentinen c. dalból)

párom vmelyik Guns n Roses dalból értette ki azt, hogy P.cs.m-f.sz.m

meg volt egy, talán Voga-Turnovszky dal... de az biztos, hogy vmi 8-10 éves lehettem, és vmi viccdal volt. "Óvó néni a zsebemben turkál" szöveggel... elkezdtem énekelni, apám pofonvert, hogy mit éneklek ilyen gusztustalanságot, hogy az óvó néni a seggemben turkál :D.

2016. okt. 12. 11:08
 30/32 anonim ***** válasza:
Ja meg vmi magyar 2dalos tinisztár dalában volt az Youtube-on, hogyha x perc x másodpercre tekered, akkor úgy lehet érteni azt a részt, hogy "Úgysem ússzak azt meg szárazon", vagy "B.ssz meg szárazon". Szakadtam...
2016. okt. 12. 11:09
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!