Lányok! Mennyire tartjátok etikusnak, ha egy pasi pejoratív dolgokat vág a fejetekhez, és disztingválni sem tud mindíg? 23/f
ne szórakozz már :) az etika erkölcstant jelent, az etikus viselkedés erkölcsös, tisztességes viselkedés. vannak szakmai (pl. orvosi, banki) és általános etikai szabályok. egyiknek sincs köze az illedelmes viselkedéshez.
de ezt nyilván tudod, csak unatkozol. azért írtam le, hogy mások ne tanulják el a helytelen szóhasználatot :)
Szerintem az a gyökér aki megtanul pár idegen szót amivel megpróbál felvágni, viszont magyarul helyesen írni meg nem tud, alapból elijeszti a lányokat :)
Gondolom bölcsész vagy :D
etus..paradoxonok tömkelegét látom az írásaidban,úgyhogy nem reflektálok.
A többiek pedig túldimenzionálják ezt az egészet,frappáns választ nem konstatáltam.
00:14 "az enyém miért nem volt frappáns? 23n :-)"
Mert aztkérdezted,miért disztingválok..
Holott pont nem erről kóperáltam a kérdésemben.
00:20 "egyenes ágú hím felmenőd szaporító szervét"
Ebben a kontextusban okafogyott lett a veled való kommunikáció,de eszközölök egy piros kézfejet melletted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!