Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Szoktál gyanakodni az emberekr...

Szoktál gyanakodni az emberekre, hogy nem-e egy reptoid az adott személy?

Figyelt kérdés
2011. jún. 4. 21:55
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
ez most komoly? vágjátok hogy ma már bármit meglehet csinálni számítógépes programok segítségével?xD nőjetek már fel végre... ez nem a star trek b*szd ki!
2011. jún. 5. 01:13
 12/25 anonim ***** válasza:
2011. jún. 5. 02:08
 13/25 BlackSword ***** válasza:
Hát nem is lehet egy ilyen inváziós mesét komolyan venni...
2011. jún. 5. 09:04
 14/25 anonim ***** válasza:

ennyi elég ebből a szarból. eddig jót nevettem rajtatok, de kezdetek krvára unalmasak lenni!

ismeri valaki a Doctor Who-t? egy brit sorozat (megjegyezném, hogy zseniális, pótolja, aki nem látta:))

egészen véletlenül pont ugyan ez a gyíkok története. a föld alatt élnek és vissza akarják hódítani a bolygót, amit ők kolonizáltak még jóval az ember előtt.

aki nem hiszi nézzen utána...

nem érzitek magatokat hülyének amikor galaktikus föderációról és ezekről a kitalált lényektől beszéltek és kész tényként kezelitek?

2011. jún. 5. 11:01
 15/25 anonim válasza:
szerintem nem érzik magukat hülyének, mert már ők maguk is elhiszik ezeket a baromságokat...
2011. jún. 5. 11:11
 16/25 anonim ***** válasza:
A másik három tuti kamu, de az elsö... Van olyan genetikai betegség ami ilyen börszakadást, és kidülledt narancssárga szemeket eredményez, de ez nem jár visszafejlödött orral, füllel, és zöld börrel... Pláne nem karmokkal! :O:O:O Komolyan mondom, egy kicsikét ledöbbentem. Remélem csak valami nagyon jó photoshop.
2011. jún. 5. 11:45
 17/25 anonim ***** válasza:
Elmondja nekem valaki, kik azok a reptiliánok? XD
2011. jún. 5. 11:54
 18/25 anonim ***** válasza:
Liza csak közlöm, hogy az első videón egy Harlekin szindrómás gyerek látható. :S Szerencsétlennek nem képes a bőre hámlani, vagy pusztulni mint a normális embernek, ezért pikkelyszerűen felrepedezik, és leesik. Nagyon fájdalmas, azok akik túlélik a gyerekkort,és nem halnak meg valami fertőzésben naponta "nyúzniuk" kell magukat, hogy ne repedezhessen fel a bőrül.
2011. jún. 5. 11:58
 19/25 anonim ***** válasza:

11:54

kitalált gyík lények. feljebb írtam, hogy a történetüket a Doctor Who-ból lopták

2011. jún. 5. 11:58
 20/25 anonim ***** válasza:
Jaj a "ki vagy doki?" Kb két részt láttam, de szerintem még scifinek is szégyen az a sorozat :S
2011. jún. 5. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!