Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Kisemberként mit tehetek a...

Kisemberként mit tehetek a közelgő reptoid invázió ellen?

Figyelt kérdés
2011. jún. 2. 15:08
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Amúgy ti akik az ellenállásban vagytok: szerintetek milyen lesz az invázió? Fegyverekkel támadnak majd? Mert ha én lennék a megszálló, akkor egy olyan halálos vírust fejlesztenék ki, ami rám nem ártalmas, de a megszállni kívánt lényekre halálos. Szépen megvárnám, hogy kipusztuljon a faj és azután csak besétálnék...
2011. jún. 3. 20:18
 32/37 anonim ***** válasza:
Szerintem nem reptilek (hüllő alkatuak) lesznek, hanem humanoidok (ember-szerűek),semmit sem tehetünk ellenük, de én abban bízom, hogy jóindulatúak lesznek, és megmentenek bennünket a katasztrófától.
2011. jún. 3. 23:47
 33/37 anonim ***** válasza:
Majd ha jönnek a reptoidok akkor meghívom őket és jól leitatom.Ha ez megvan lenyúzom a bőrüket és varrok magamnak egy jó kis reptoid bőrös kabátot.Aztán ha túléltük akkor én leszek a legmenőbb a fasza kis kabáttal.
2011. jún. 4. 13:01
 34/37 anonim válasza:

Ha ott leszünk meg tudjuk...csak jöjjön be egy úgy szemen verem (barbár módra) h csak fütyül majd.

Na de a viccet férre téve sztem ha egy fejlett technológiával rendelkező faj jönne akkor...gondoljatok vissza a spanyolokra meg az Inkákra meg az Asztékokra...és már meg van a válasz.

2011. jún. 7. 18:51
 35/37 anonim ***** válasza:
Ha összefogsz a szomszéddal építetek egy űrhajót és több hl vizet és kaját csomagoltak és elutaztok...
2011. jún. 16. 20:58
 36/37 anonim válasza:
elgondolkozhatsz,hogy mit ér az életed ha kiderülne hogy minden megy tovább
2011. jún. 17. 22:20
 37/37 anonim válasza:
nyugi a vámpírok majd kiszívják a vérüket
2011. nov. 26. 18:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!