Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Szimszon csallad vs. Family...

Szimszon csallad vs. Family Guy! Melyik jobb? ;D

Figyelt kérdés
2011. máj. 31. 22:06
1 2
 1/13 szamóca.. ***** válasza:
egyértelműen family guy
2011. máj. 31. 22:09
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi az a szimszon család? én Simpson családot ismerek, és én azt szeretem jobban .
2011. máj. 31. 22:10
 3/13 anonim ***** válasza:
72%
A MADÁR AZ ÁSZ!!!!!!!! xD
2011. máj. 31. 22:14
 4/13 anonim ***** válasza:

Teljesen más korszakban íródott ez a két rajzfilmsorozat. Ugyan még ma is megállja a helyét a SIMPSON család is, de a mai kornak jobban megfelelnek a Family Guy poénjai.

Nálam a best örökre a South Park lesz:)

2011. máj. 31. 22:14
 5/13 anonim ***** válasza:

Kicsit más korcsoportnak lett kitalálva. A Simpsonst nem néztem sokat, de abban nem voltak aktuálpolitikai, amerikai/britt utalások. A Family Guy pedig kicsit idősebbeknek készült, korhatárral, ugyanolyan kemény társadalomkritikával és picit több feketehumorral, némi szexre utalással.

A South Parkot nem kérdezted, de az is társadalomkritika + még több feketehumor és szexuális utalás.

2011. máj. 31. 22:16
 6/13 anonim ***** válasza:
Ahogy nálam is. :) De a family guy se marad el sokkal. :D
2011. máj. 31. 22:17
 7/13 anonim ***** válasza:
59%
Fekete humor a south parkban? Én még nem láttam rá példát. De ezekkel a büdös rasszista poénokkal nem is kell törödni, csak a jó, szaftos poénokkal! :D:D:D Pl amikor az a szihológus mondja, hogy TESZED LE! KI NE MERD DOBNI! KI NE DOBD MERT SZÁJBA SZEXUÁLLAK! XDXDXD
2011. máj. 31. 22:22
 8/13 anonim ***** válasza:
Jó mind kettő. a Régebbi simpson részek, a family guly és a régebbi sout park részek !! RULEZ
2011. máj. 31. 23:13
 9/13 anonim ***** válasza:
Mi az a csallad?
2011. jún. 1. 05:51
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a "Szimszon csallad" a jobb:P
2011. jún. 1. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!