A jósnőhöz miért kell időpont?
Figyelt kérdés
2011. máj. 29. 22:06
1/5 anonim válasza:
Azért kell időpont, mert lehet hogy a jósnő tud róla hogy te jössz, de azt is tudja hogy éppen akkor egy szellemmel fog szellemi párbajt vívni a 666. emeleten.
3/5 anonim válasza:
legyen időd összeszedni a kidobandó pénzedet.
4/5 anonim válasza:
olyan értelmetlen válaszokat láttam itt. Ez változó hogy miért kell időpont a jósnőhöz. Mert van két véglet. Az egyik: Amelyik jósnő már a telefonba mindent megkérdez rólad hogy hol laksz hány éves vagy a nevedet.. .annak azért kell az idő hogy utánad tudjon járni.. és megtudjon rólad minél többet hogy elhidd majd azt amit ő mond. De van a másik véglet. Ezt tapasztalatból tudom neked mondani. Mert voltam én is jósnőnél már. Én őt felhívtam és semmit nem kérdezett rólam csak a keresztnevemet. És már másnapra kaptam is időpontot. Na most 24 óra alatt egy keresztnévből nem lehet senkit megtalálni.. hogy megtudjon rólam bármit is. És mindent el tudott mondani a múltamról.Még olyan dolgokat is amiket senki nem tudhat. De a jósoknak is van magánéletük. Nekik is kell főzni takarítani.. Van családjuk. Akikkel törődni kell . Nem állhat minden perce abból hogy jósoljon. Ugyanúgy mint más ember hogy nem dolgozik a munkahelyén 24 órából 24 órát. Egyébként miért érdekel ez a kérdés ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!