Szeretnétek hogy megvédjük 404-et Patkány királytól?
Figyelt kérdés
2011. máj. 29. 16:41
11/24 anonim válasza:
De a végén én győzök... Nekem van patkány mérgem a patkányok ellen, radírom a krixkraxok ellen és a közelben egy elmegyógy 404 ellen:)
12/24 anonim válasza:
mi van? ezek a kérdések miért nem a Humor kategóriában vannak?
14/24 H.Jani válasza:
Mert ez nem humoros azért! Ez k*rva komoly itt megsértették 404 becsületét és 404 harcolni fog a becsületéért!
15/24 anonim válasza:
Ki az a 404 és miért van vele kacsolatban ennyi kérdés?
17/24 anonim válasza:
miért jó egy olyan embert piszkálni aki már nem is jár fel az oldalra? Nekem úgy tűnik féltek tőle és csak a háta mögött meritek piszkálni.
18/24 anonim válasza:
404 egy elmebeteg... És azért van vele kapcsolatba ennyi kérdés mert főleg a kis 10évesek a követői és ezen a forumon sajna sok a 10év körüli... Így értelmes kérdéseket ritkán lehet kifogni az ezotériának főleg az UFO észlelések kategoriájába:)
19/24 anonim válasza:
404 álljon ki patkánnyal álljon ki! Legyen férfi! Álljanak ki!
20/24 anonim válasza:
Besz@rok!!!xDDD
Egy másik témában ezt találtam:
Patkány király válasza:
404 gyáva vagy nem állsz ki ellenem
Ez már kész őrültekháza:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!