Ha lehetne egy szuper (menő) képességed mi lenne az?
Figyelt kérdés
2011. máj. 26. 20:15
11/24 anonim válasza:
Nekem elég lenne,ha 20 cm-el magasabb lehetnék. Most 163cm-s 18éves fiú vagyok. Hát ez már törpe.
12/24 anonim válasza:
XD akkor én magasabb vagyok nálad. 13, 175 centi. XD
13/24 anonim válasza:
a 2-nak igaza van! én is olyan lennék:D bárcsak ha a WoW-ba lehetne ilyen...
14/24 anonim válasza:
hát hogy legyek szperjó szuperokos szuperszuper minden jó képességem meglegyen mindenféle mellékhatásnélkül legyek láthatatlan amikor akarom és mindig győzzek amikor akarok.
15/24 anonim válasza:
Én is láthatatlan szeretnék lenni valami "jelzésre", pl.: ha megrángatom a fülcimpámat vagy nem tudom.
17/24 anonim válasza:
az idővel mesterkednék: visszatekerném, meg előre, leállítanám, gyorsítanám, lassítanám.. jó lenne.:)
18/24 anonim válasza:
miert nem tudod meghoditani a lanyokat?:) probald ki ja es en lathatatlanna valtoznek es ugy szemetkednek
19/24 anonim válasza:
énis ilyen "időutazó" lennék. ;)
pl: megállítom az időt levetkőztetném a csajokat megujjaznám , megbasznám őket , mikor mmeg eélindítom egyszerre nyögnének xd meg a fiúknek lehuzni az alsójukat meg ilyenek xd
20/24 anonim válasza:
meg bemenni a media marktba (mikor éppen áll az idő) és ki jösz jó sok számítógépes játékkal ingyen.vagy bemész az ABC-be és ki hozol minden csipszet,gumicukrot aa nyami....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!