Ha egy vámpír megharap egy embert, akkor az ember vámpír lesz?
Figyelt kérdés
De ha egy ember harap meg egy vámpírt, akkor visszaváltozik emberré? :D2011. máj. 19. 19:40
11/17 anonim válasza:
Jelentem. Már késő. Sajnos beleharaptam. Megtörtént amitől mindannyian féltünk. A vámpírszendvics elkezdte könyörtelen pusztítását.....
12/17 anonim válasza:
20:02
Máris teljesen más szemmel nézek a szendvicsekre... XDD
14/17 Neménvagyokaz válasza:
No No! Nem úgy van az emberek. Ahhoz, hogy egy ember vámpír legyen a vámpírnak a véréből egy cseppet kell adnia az áldozatának. Tehát a vámpírok emberré válása is ilyen módon történhet. Legyünk már tisztában az ilyen alapvető dolgokkal kérem. Ez olyan mintha valaki nem tudna csukott szemmel atomrakétát építeni.
Ja és persze :D :D és még XD is na meg persze :P is.
15/17 A kérdező kommentje:
:)
2011. máj. 21. 13:17
16/17 anonim válasza:
Engem egy kutya harapott meg,és már 5 perc múlva ugattam is.
17/17 anonim válasza:
Nem úgy van az! Ha egy emberből az összes vért kiszívja a vámpír, de egy cseppet visszafecskendez belé, vámpírrá válik,elméleti alapon, majd ha a zöldfülű is iszik egy másik vámpír véréből, teljes jogú vámpír lesz. Nakérem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!