Döbbenetes! Szerintetek valódi ez a videó?
2011. máj. 13. 19:21
21/29 anonim válasza:
Na ez valami új! Eddig csak repülő malacokról hallottam de most már elefántokról is. :)
22/29 anonim válasza:
Az X AKTÁKBAN voltak repülő elefántok !
Ez a video is csak azt bizonyítja, hogy az összes ufós video fake lehet.
23/29 anonim válasza:
Kedves Liza von Staunhoff.
Nem igen akarod elveszíteni az első helyedet a toplistán igaz?
24/29 anonim válasza:
XDDDD. EZ MEKKORA MÁR!! DRAGON BAL Z XDDDDDD
25/29 anonim válasza:
De Szero mert már uncsi minden kérdést kommentelni, egyébként mire célzol ?
Valóban volt X AKTÁS elefánt rész ! Sőt repülő láthatatlan elefántok.
The X-Files: Fearful Symmetry Episode Summary on TV.com - [ Oldal lefordítása ]24 Feb 1995 ... Details, descriptions, reviews of the The X-Files episode Fearful ... The opening teaser, as an invisible elephant devastates a city street, ...
www.tv.com/...x-files/.../episode/.../summary.html - Tárolt változat - Hasonló
26/29 anonim válasza:
Nem akarok célozni semmire csak feltettem neked egy kérdést amire meg is kaptam rá a választ köszönöm szépen. :)
27/29 anonim válasza:
SZINTE BIZTOS, hogy valódi. Már én is láttam ilyet. Pont tegnap repült el a házunk fölött, aztán lezuhant a szomszéd kertjébe, ahol azóta is helyszínel a CIA.
28/29 A kérdező kommentje:
Kellett azért kb. 2 nap, mire átrakták a humorba :DDD
2011. máj. 15. 21:41
29/29 anonim válasza:
bezzeg ha Reptilián vagy Reptoid szó van a kérdésben azonnal tőrlik elolvasás nélkül :( Szegény Árpi, nem tudom hogyan maradt még életben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!