Hogyan csinálhatom vissza?
Ma gyakorolgattam a kalapból nyulat elővarázslást, de véletlenül egy hatalmas elefántot sikerült elővarázsolnom :/
Nem tudom szegényt eltartani,mert panelban lakunk,hogyan varázsolhatnám vissza?? S.O.S
Szerezz egy fehér egeret, és ijessz rá vele. Attól visszaugrik.
Vagy ha piros a szeme, akkor rejtsd el egy meggyfán.
Csinálj egy kőrt sóból. Rakj ki északra egy (üveg)tálban vizet, délre egy gyertyát,nyugatra egy szál rozmaringot és keletre egy madártollat. Ez a négy elem köre. Teliholdkor csináld. Akkor amikor az esthajnal csillag felragyog.
Ekkor kérd a négy elem segítségét. Állj be a kör közepébe. Csinálj magadnak egy tölgyfa pálcát és rajzolj a kör közepébe a következő jelet: [link] egy pentagrammát)
Csukd be a szemed. És mond a következőt:
Esthajnal csillag felragyog.
A négy elem felmorog
Hát én hívom most Őket!
Jöjjenek segítségemre!
Ignis, aqua caelum terramque
Impetro adiuua nunc
Tűz, föld víz és Ég
Segítségemre most légy!
Tűnjön el az elefánt!!!
Ezután háromszor vegyél mély levegőt.
Érezd ahogy az energia beléd áramlik.
Miután kinyitottad a szemed el kell hogy tűnjön
Az előző válasz sem rossz, de én tudok gyorsabb variációt:
rajzolj egy kört a parkettára világoskék zsírkrétával, állj fejre a közepén, az elefántot emeld fel a lábaiddal, majd forogj körbe háromszor a tengelyed körül, és énekeld: "salalla-trallalla-elefánt menj haza".
Ja, ha közben agyontapos az elefánt, kezdd előlről!
hát én úgy csináltam hogy egy kör közepére raktam egy kis oltárt amin két gyertya volt és egy kis serleg és abba csöppentettem egy-két vért, ami úgy keletkezett hogy rozsdás rajzszöggel át kellett szúrnom az ujjam. az elefánt vérét is így kellett átszúrni... aztán elkezdtem mondogatni:
Az energia beáramlik,
A testem felfrissül,
Az elefánt eltűnik,
Szőröstül bőröstül!
esprits des ancêtres
Je vous invite maintenant
de rompre le charme
de rompre le charme
de rompre le charme ( az utolsó sort ordítva mondd és közben török ülésben ülj és csukd be a szemed, és rakd úgy a kezeid mintha meditálnál)
nekem bevált amikor nekem egy kecskét kellett eltüntetnem
attól függ milyen elefánt.
- Ha nagy kék elefánt
- Nagy kék elefántlövő puskával megöljük.
- Ha kis kék elefánt
- Megvárjuk, amíg megnő, és nagy kék elefántlövő puskával megöljük.
- Ha piros elefánt
- Átfestjük kékre, és a nagy kék elefántlövő puskával megöljük.
- Ha kis sárga elefánt
- Semmit nem tehetünk,mert az védett állat. Ahhoz hozzá kell szokni.
- És ha afrikai szürke elefánt?
- Addig verjük, amíg be nem vallja, hogy ő a nagy kék elefánt, és a nagy kék elefántlövő puskával megöljük.
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!