Mik voltak eddig a legjobb beszolasaid amiket csak ugy `veletlenul` mondtal vagy rogtonoztel?
Figyelt kérdés
Amiket magadtol talaltal ki es nem vicclapokon kerestel
es mit szolt hozza az akinek beszoltal?
2011. máj. 12. 16:33
11/22 anonim válasza:
meg amikor osztálytárnőm egy undorító dagatt csaj aki (ráadásul roma) és hátul copfba volt fogva a haje és ugye le volt nyalva. odaszoltam jó hangosan neki "szia te szopottgombóc" mondanom se kell mindenki szakadt : D
13/22 A kérdező kommentje:
osztálytárnő?
2011. máj. 12. 22:39
14/22 A kérdező kommentje:
Szegény biztos rosszul esett neki azer ez egy kicsit tulzas nem? De am jok meg johet...
2011. máj. 12. 22:49
15/22 anonim válasza:
ezek szarok amiket irtok én 15/f vagyok és szöveggel bárkit kinyírok. Van amikor rám álnak felnöt emberek lövöldöznek kifele de enm tudnak szo szerint...és nem ijen bunyikokat lovok el hogy kivul tehén piff...
16/22 A kérdező kommentje:
koszi leirad amit en nem akartam mert mivel en kerdeztem... tod... ;DDDDDD es leirod a legjobbakat amiket mondtal???
2011. máj. 13. 13:44
17/22 anonim válasza:
Ha szöveggel bárkit kinyírsz és ezek csak szarok, akkor igazán írhatnál egyet, nagymenőkém. Kérdezőre ugyanez vonatkozik.
18/22 anonim válasza:
55 %-os 15f ha annyira kemény szövegeket tolsz, akkor minden bizonnyal tudnál írni, te paraszt-f@szfej. Na akkor gyerünk lökjed a szövegeidet nagyon kiváncsi vagyok, hogy engem hogy nyírsz ki. Sutyerák.
19/22 A kérdező kommentje:
én kérdezek nem válaszolok.. sutyerák :DDDDDDDD denagy
2011. máj. 13. 22:16
20/22 anonim válasza:
A barátnőm (legyen mondjuk Kati) egyszer ráírta a padomra filccel h én + XY (egy bűnronda srác), és hát elég feltűnő volt... Én erre megfogtam a bnőm filcét és rajzoltam az ő padjára egy szép, nagy, szőrös f*szt, és alá írtam, h "sok szeretettel Katinak" xDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!