Hogyan gyilkolnál?
Írtam hozzá egy ajánlót.
Cím: Dimension Central Police - A túlvilág sem bűntelen.
Ez a történet egy véres, brutális, humorral fűszerezett krimi (szeretne lenni, de a szereplőim, még engem is képesek meglepni).
Luna Wright egy sorozatgyilkos, aki bűnözőket öl. Cecilia Life, egy rendőr, akit már most, huszonnyolc évesen profinak tartanak. Mi történik, ha ennek a két személynek a lelke egy testhez van kötve? És ha csak akkor nem küldik őket a pokolba, ha csatlakoznak a Dimension Central Police (Túlvilági rendőrség) F-csoportjához? Semmi jó. Főleg, hogy az F csapat áll két szerelmes mágusból, egy hat évesnek látszó, amúgy negyven éves ikerpár rókaszellemből, és egy kivénhedt sárkányból, akit ritkán látni ébren.
Nem baj, majd megoldják valahogy. Végül is nem lehet nehéz egy olyan rendőrnek lenni, aki az asztrál és valóvilág között járőrözik, démonokra vadászik, és közben gyilkossági ügyeket old meg. És ezt persze úgy, hogy az ereje miatt vadásznak rá.

EEEEz tök jóóóó!!! :D :D :D
Már MOST érdekel, nagyon-nagyon-nagyon... :D : D :D :D
Ne húzd az időt és az idegeimet, menj gyorsan dolgozni rajta.. :D :D :D :D Sok sikert hozzá... :D :D :D :D

odatartanám a kést a nyakához és megkérdezném: mi az utolsó
kívánságod?
ez télleg tök jó :D én legszívesebben a vámpíros ötletet vetném be és mindenképpen csorogna a vér a sok torokmarcangolástól
sok szerencsét a sztorihoz ;)
utolsó előtti
nekem az lenne az uccsó kivánságom hogy ne öljön meg x)

engem is nagyon nagyon erdekel a tortenet:D:D ha kesz van azonnal linkleld be:):D
Es am a tortenetet azert irod, hogy majd masok is felismerjek, es film is legyen belole?^.^ ahogy leirtad szertinem nagyon szuper! Sok szerencset!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!