Jézus Krisztus vagyok, van mondani valód?
Figyelt kérdés
2011. máj. 10. 23:11
13/26 anonim válasza:
Csak úgy szólok, hogy az én hitem szerint te nem létezhetsz, ahogy isten se, és ezért nem tudom ki a fenének írom ezt az üzenet féleséget, mert baromság egy olyannak írni aki nem létezik, de ha már elkezdetem akkor befejezem, mert ugyancsak értelmetlen lenne abbahagyni ezt a szép kerek mondatot, úgyhogy igazából semmi értelme nincs ennek a mondatnak, de azért gondoltam leírom, hogy ne unatkozzak, mert ugye vasárnap van, mondjuk az mindegy milyen nap van, én mindig a GYIK-en lógok, mert ez jó, ja és szeretem a szilvásbuktát, nem tudom te hogy vagy vele, mert igaz nem létezel, de attól még szeretheted, mert az nagyon jó dolog, de azt hiszem ideje befejezni ezt a mondatot, mert kezd elegem lenni a gépelésből, úgyhogy abba is hagyom. Csá.
14/26 anonim válasza:
Furcsa gondolatmenet...De van benne valami.
16/26 anonim válasza:
áruld már el a vizenjárás titkát!meg küldhetnél egy kis lóvét....
17/26 anonim válasza:
Jó rendben, akkor változtasd át a Balaton-t borrá!
18/26 anonim válasza:
Hello itt a halál mikor mehetünk lovagolni a földre 4 spanommal mert már egy ideje ezzel nyagatnak
19/26 anonim válasza:
Szeva jézus, hogy vagy? Ne halgass a balatonosra, fogyatékos szegény, mindig csak kicsiben gondolkozik. Változtazsd borrá az óceánt! Ha lehet, akkor 1998-ast kérnénk. xDxDxD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!