Szerintetek én unalmas vagyok?
Figyelt kérdés
-csak egy pár igaz barátom van, egy pár osztálytársammal csak felszínes kapcsolatban vagyunk
-nem vagyok a legviccesebb az osztályban, de a tesómat és a padtársamat is gyakran megnevettetem
-otthonülő tipus vagyok, de ritkán elszoktam beszélgetni a barátaimmal, ha nem igaziból, akkor max telefonon
-jó tanuló vagyok, de gyakran kapok rossz jegyket, a padtársam szokott lesni rólam, néha a házi feladatomat is elkéri
-van egy lány, aki tetszik, és az iskolában gyakran röhögünk egymással, és MSN-en is sokat beszélünk, amikor van időnk
Lécci ha tudsz válaszolj, akár pontozz 1-10ig unamas vagyok-e. Kösz előre is.
2011. máj. 10. 21:27
2/2 anonim válasza:
Ja nagyon az vagy, szerintem az a megoldás hogy ha élve eltemeted magad :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!