A hétfejű sárkány barátja a hét törpének?
Figyelt kérdés
2009. márc. 11. 00:47
1/9 anonim válasza:
Bizonyára szerintem féltestvérek lehetnek :D:D
2/9 anonim válasza:
A hétfejű sárkány sokkal rátartibb annál, mintsem hogy a hét törpékkel barátkozzon. Ha néha összefutnak a bányatavaknál, csak egy (akarom mondani: hét) decens biccentéssel üdvözli őket, majd mérhetetlen megvetéssel elnéz a fejük felett.
3/9 anonim válasza:
Nem, a sárkány a várban van, a fiúk meg a bányában dolgoznak.
4/9 anonim válasza:
Sztem nem... sem a törpék sem a sárkány nem gondolják, hogy a számok törvényének megfelelelően barátkozni kéne. a törpék amúgy is fosnak a gatyájukba a sárkánytól, lévén hogy az ragadozó és kedveli a porhanyós törpeshúst. simán beaprítaná őket a sárkány.
6/9 anonim válasza:
Az első feje a Szende barátja,
a második fejének a Szundi a barátja,
a harmadik fejélnek a Morgó nem barátja,
a negyedik fejének a Hapci a barátja,
az ötödik feje megette Tudort, mert sokat okoskodott,
a hatodik fejének nagyon nagy barátja Vidor,
a hetedik fejének meg még mentora is, nemcsak barátja: Kuka.
Remélem, h tudtam segíteni, most kerestem rá, mert a szülinapi partimra meghívom majd a törpéket is, mikor kérem a hétfejűt.
7/9 anonim válasza:
Persze!
Páratlan szimbiózist alakíthatnak ki egymás közt
1) hideg téli éjszakákon egy-egy sárkányfejből előtörő tűzcsóva igen áldásos hatást gyakorolhat egy-egy törpe ágyikójának melegítőjeképpen.
2) mindig van kinek odaadni a maradékot
8/9 anonim válasza:
Most megfogtá' nemtoom mi van velük, régen hetedhétországra szóló bulit csaptak együtt,de 7 szűk esztendő óta nem is láttam őket.
9/9 anonim válasza:
Hát szerinted ki szállítja le neki azt a rengeteg kincset?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!