Hogyan adnátok oda egy ajándékot, úgy h vicces legyen?
valami ötletes megoldás?
vagy, hogy először megijedjen h mit kap
vagy valami vicces megoldásra gondolok..vagy kalandosabb ajándék megszerzés
tapasztalatok?kivel milyen meglepi történt eddig?
Attól függ mit kap..
PL: kis dobozban ajándék
eldugod 1szatyorba,berakod vmi vicces helyre (szennyestartó,ágyba,konyhába) Mondasz neki vmit h menjen a kivánt helyre,nézze már meg hogy miaz isten az xD
Keresgél,nemszámít az ajándékra....
megtalálja,te meg mondod h bontsd ki mert én nem merem.. aztán lehet ő se meri de azért bontasd ki vele.. aztán meglátja :) (Hát rem ez bejön)
Másik:
bemész hozzá,aztán nemnevetsz,postásnak álcázod magad,de komolyan, adsz neki vmi papírt meg tollat h itt írd alá,aztán mikor aláirta,megnézed a papírt,mondod neki h nézd csak meg közelebbről amit irtál,elrontottad..
megnézi közelebbről,közben gyorsan nyomsz 1puszit az arcára :) vagy ha nemvagytok puszi viszonyban pl jó barát,akkor előveszed az ajándékot,és mondod: Ha nem is irtad alá jól akkor mind1 kibontom inkább én.. nah és már tudja h neki szól az ajándék, egyből elveszi tőled és kiváncsian kibontja :) Nah ez megtörtént eset..
Remélem tudtam segíteni (:
nagyon szépen köszönöm a válaszokat
ezeket szépen összegyúrom és kihozok belőlük valamit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!