Ballagási ajándék? :O Ötletek? :O
Szóval,komolyra fordítva a szót.
14 éves (lány) vagyok..És lassan ballagás
foggalmam nincs mit kérjek,valaki ötletet adna?:O
Akarnak aranyórát venni, de nem vagyok ékszeres típus,
akarnak jogsit letetetni nem nagyon érdekel a motor..
Valaki valami olyan ötletet ami a jövőben is szép emlék marad?:)
esetleg saját ötlet,Ő mit vesz stb
u.i.: a "helyesírási kéziszótár" választ nem kérem a "foggalmam sincs direkt van"
előre is köszi mindenkinek :))
csináld azt amit én:
kérd el a pénzt és majd később eldöntöd mit akarsz :D
mégis az mennyibe kerülne?:o
Hát de olyan maradandó kis emlék akár kisebb ajándék és pénz megoldás is
Hmm....Nem muszáj arany órát venni...:)
Én kinéztem a mango-ban egy ruhát 40.000-ért:D kérhetsz ilyeneket is:)
Na de komolyan,miért nem kész mindenkitől utalványt,pl ha ékszert akar venni,akkor vegyen az üzlettől egy utalványt,és olyat veszel ami neked teszik,vagy egy parfümériás utalvány...
Legalább nem lesz az,hogy miért nm hordod az a ruhát azt az ékszert,vagy miért nem azt a parfümöt használod stb stb....
Inkább én választok és már fizet,vagy csináltass egy hatalmas bulit,és legyen egy fotós aki megörökíti amik ott vannak(torta,táncok,amiről a szülők nem tudnak...stb.)
És utána azt egy albumban amin rajta van hogy ballagásodra vagy hasonló felirat,beleteheted a képeket,más így megmaradnak az emlékek a ballagásodról,és a barátokról:)
Jobb nem jut eszembe,mivel nem középsulis ballagásról van szó:D
köszi igen de nyááh, igen ez a nagy probléma se csilli-villi dolgok se úgy ruhák nem fognak meg :D
Buli,háát elgondolkozom,de apám olyan ajándékot venne ami olyan maradandó,mégis tőlük kaptam :)
Előző vagyok.
Valami szép ruha vagy cipő esetleg?
Hát anyám nézegette kismotorra jogsit :D
Mivel van robogónk hát kipróbálhattam úgy néz ki lesz jogsi meg egy robogó =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!