Azhh nemhh bajjhh hogyha igyhh irokhh? (LLL) ♥♥♥ŁŁovehh pusszcshiikhaa szercshyyy
nem bajcsika hogy igy ircsikázol de egy épelmájű jányocska nem beszélcslézik így
nem véletlen vannak ilyen iq nindzsák jót nevetek rajtad
pusszi lávcsi puncsi
eléggé szánalmas...tipikus kis k...va...-.-"
jah és ezt üzenem neked:
puszhhhcsyyy lávvvcshy kussscshy merthh nyakonhh bassszhlakcsiiii^^
nahh szyhja szyhwem myzulys? ;)))) <33
szteeem marhára nem balycsheeh ha igy irsz meer lácik mekora kis csinyh cukyh faintosh gyémántosh rajcicah vagy ^^. toodh én is az waok már 1 idelye miota elhagytam az emooht mert marr nem volt menöö stílush az emo :/. nah figyihh ha már így taleehztunk akk lenne 1 fonty kérdésem tölled: szökittöport ha veszek a 100asba beleásztatom olajbah akk az ugy jó ugy kenjem a hajamba???? merr kicsit aggódomm ://. szeretnék trendyh hajat mert nem érzem magam elég menöhhnek itt a sulehs lékkörbe.
boccs h most csak enyit irok csak izéhh.. wár a pasym asszt tod h megy ezz... ;);) sya szivem pux: barynőd
(Egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy miután -meg merem kockáztatni- évek óta mennek az ilyen ironikus kérdések a humor kategóriában, még léteznek emberek, akik ezt a fajta humort nem tudják felfogni.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!