A_maestro_főnök kérdése:
FEKETE FEHÉR IGEN NEM?
Figyelt kérdés
játszunk ?2011. máj. 4. 20:08
12/24 anonim 

válasza:

Bocs én is csak játszani akartam. :( Te mongyuk tényleg túlzás volt kiszállok igen.
15/24 A kérdező kommentje:
ha még egyszer valaki egy rossz szót mond édesanyámra, az szűnjön meg létezni ! sokkal normálisabb , mint a te anyád, azt le merem fogadni. ezt a bukózást is az utcán hallottad félfüllel a csövesektől. hiszen iskola után otthon senki sem foglalkozott veled.. anyád lesz@rt, minden más fontosabb volt neki mint te... remélem nagyon szívet melengetőek voltak ezek a sorok , te senkiházi ,hazudós, aljaslelkű, rosszéletű folytasd hasonlókkal
2011. máj. 5. 20:24
16/24 A kérdező kommentje:
én is kiszállok, mert ez igy már unfair kategória.
kezdjünk egy újabb szakaszt. én csak a bíró és kérdésfeltevő maradok.
szóval
mi folyik lenn gyöngyösön ??? :D
2011. máj. 5. 20:30
17/24 anonim 

válasza:

Nem voltam még ott de azt tudom hogy a fekete nem igen fehér.
20/24 A kérdező kommentje:
én spec. másra gondoltam... egy videó :D tudjátok, melyikről beszélek ??
2011. máj. 6. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!