Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Lennél KISS tag? :D

Lennél KISS tag? :D

Figyelt kérdés
KISS fan oknak megy a Plusz ;)
2011. máj. 2. 22:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igen lennék! Nem rég ismertem meg őket, az "I Was Made For Loving You Baby" c. számuk nagyon bejön, a szövege nagyon jó és maga a zene is!
2011. máj. 2. 22:41
 2/11 anonim ***** válasza:
alap :D
2011. máj. 2. 23:00
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
főleg hogy kiderült az egyik family guyban hogy az egész KISS meghúzta Lois-t lánykorában :D
2011. máj. 2. 23:01
 4/11 A kérdező kommentje:
:D
2011. máj. 2. 23:09
 5/11 anonim ***** válasza:
70%
Mint 48 éves metal szerető ember azt elmondanám, hogy az egyik leggyengébb KISS dal. Ez már olyan mint egy mai Bon Jovi, akik az első két albumukon még igazi, ha nem is teljesen metal, de mindenképpen keményebb zenét nyomtak mint a most rádióból csöpögő dalaik. Persze inkább ilyet játszanának mint azt a sok szemetet. Ha igazi KISS lemezt szeretnél hallani, akkor hallgasd meg a Destroyer, Hotter than hell, Rock and roll over vagy a Love gun anyagaikat. Az újabbak közül pedig a Revenge és a Sonic boom érdemel igazán említést, bár a többi sem szörnyű, csak gyengébbek, populárisabbak. A Dynasty, amin ez a dal is rajta van, egy jó értelemben vett slágeresebb KISS, szinte már popos anyag. Kellemes zene, de semmi több.
2011. máj. 2. 23:13
 6/11 A kérdező kommentje:

Én Viszont Nagy Bon Jovi Fan vagyok szoval nagyon nem kellet volna leszidni! :D

na mind 1.izlések és pofonok.

Én egy rossz számot se tudok se a Bon Jovi,se a KISS től.

18/F

2011. máj. 3. 09:49
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ezzel semmi baj. Nekem van egy közel 4000 db - os metal gyűjteményem, eredeti cd - kel, azért is írtam le bátran a véleményemet. Csak én igazi heavy metal szerető ember vagyok, te viszont lehet hogy nem is ezt a műfajt szereted igazán, hanem a slágeresebb vonalat. Akkor egyértelmű hogy tetszenek ezek a mostani Bon Jovi dalok is. Ha nem is az igazi kemény zene a műfajod, még mindig jobb ha minőségi rock muzsikát hallgatsz, mint ezt a techno meg hasonló szemeteket.
2011. máj. 3. 12:11
 8/11 anonim ***** válasza:
Igen.
2011. máj. 3. 12:43
 9/11 A kérdező kommentje:

Teljesen igazad van 12:11 es.

A Techno az nem zene.!

Remélem elöbb utobb kimegy a divatbóla Techno.

2011. máj. 3. 12:53
 10/11 anonim ***** válasza:
Én Nagytag lennék.
2011. máj. 7. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!