Asztat akartam kérdezni hogy ha megettem a nyers halat aminek ikrályi voltak akkort lehetek terhes és ha igen akkort mijen gyerekeim lessznek?
Figyelt kérdés
ez örűlten fontos mert nem akarok még szülö lenni és ha a barátnömmel utána csokoloztam ö lehet e terhes?2011. máj. 2. 21:38
11/14 anonim válasza:
Az első osztályt kezd el újra majd az segít! :D
13/14 anonim válasza:
Milyen színű ikrák voltak, illetve milyen hal?
Igen, ettől mindenképpen terhes leszel, a kicsik száma 150-250 között van, de ez a hal fajtájától is függ.
A csókolózásról beszélve igen, ő is az lesz, mivel cseppfertőzéssel terjed. Ilyenkor a születendő apróságok száma elosztódik kettőtök közt.
Amúgy emberek, nyugi,nem gondoltam komolyan, ahogy (feltételezem) a kérdező sem. De azért röhögtem egy sort ;)
14/14 anonim válasza:
Ekkora sötétséget én még nem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!