Mikor valjatok mar be hogy jofej vagyok?
de birom olvasni ezeket:))))
latszik a valaszotokon,h mennyit kinlodtok h tunjon viccesnek es olyan menonek,coolnak az amit irtok:))
ugyanazt irja le 3is .. aranyosak vagytok.. tenyleg :))
a vazlatotok,meg ezek az elvek egy picit szarazak ,meg probaljatok eredeti dolgokat irni maskor,ne ismeteljetek az elozoket,mert akkor nincs ertelme faradni ..
es legyen eredeti,meg ha valamit mondani akarsz,akkor a masodik szavaddal ne hazudd le az elsot,erre erdemes lenne figyelni.
Ennyit szeretnek megjegyezni...am meg h meno,cool-nak akarsz tunni akkor ne ilyen modon csinald,mert eleg gaz . ,olyan kinos .. majd lehet megertitek.. nah legyen szep napotok,meg olvasgassatok:)
mosolyogjatok tobbet es lassatok a dolgok jobb oldalat,meg ne legyetek ilyen vadak :)
nyugodjatok mar le, mert a vegen bajatok esik a nagy szuszpansztol.. tudom,h erdekes valaszolni.meg izgis meg koncentralni kell foleg,ha olyan vagany valaszt akart adni,de azert ne tulozzatok

A válasz írója 52%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 18:11
Mar elnezest te angolkoros, szerintem minimum 100-an megvennek.

utolso valaszolo,koszonom :)
ime egy elo pelda,aki azt bozonyitja
hogy lehet normalis valasozkat is irni:)

"de birom olvasni ezeket:))))
latszik a valaszotokon,h mennyit kinlodtok h tunjon viccesnek es olyan menonek,coolnak az amit irtok:)) "
2.vagyok
tudod nekünk nemkell annyit gondolkodni h leoltsunk te gyökszi ha ide jöttél vna elém és elmondtad vna ezt a gyíkságot én akk is ugyan azt mondtam vna és nem hisszem h nagyon kellett v0lna gondolkodnom h büszke legyél 1 perc alatt magadra:S

Hello...
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 21:39 vagyok !!!!:D:D:D
Kicsit tényleg hosszúra sikeredett a válaszom,de nem kínlódtam vele sokat,elhiheted,mert nem érsz annyit...
Amúgy meg nem viccből írtam,csak azt amit gondolok,viszonylag elég gyorsan megírtam...
Bezzeg ha azt írtam volna,hogy "jófej vagy"(ami nem vagy)
akkor nem háborognál...
Nem akarok én,cool-nak tűnni,szerintem egy válaszadó sem akart,egyedül te játszod itt az eszedet...Már meg ne haragudj,de te tetted fel ezt a hülye kérdést(úgy látszik nagyon unatkoztál)
akkor viseld el,hogy ilyen válaszokat kapsz...Ekkora f@szságot!!!!
Miért rajongnánk egy olyan emberért,akit nem is ismerünk???
Ezt miét pont a humor kategóriába írtad???Kár,hogy nincs egy olyan,ahova olyanok írhatnak,mint te,akiknek feltűnési viszketegségük van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!