UFO támadás pár hónap múlva?
Figyelt kérdés
A NEVEM SANAHAKA. én az egyetlen UFO vagyok a földön . Szeptember 35.én UFO TÁMÁS LESZ . A Suhuráká az Ufo vezér már leszervezte és berakta a partynaptárba is. ELHISZED?2011. ápr. 30. 17:52
1/12 anonim válasza:
azt hogy egy azonosítattlan repülő tárgy vagy XD -nem
azt hogy földönkívüli vagy - nem :D
egy alien tuti nem igy beszélne és nem egy magyar kérdezős válaszolós honlapra tolná fel az arcát ( ha van neki XD)
2/12 anonim válasza:
simán, főleg hogy a szeptember 29 napos(!)
3/12 anonim válasza:
Nem vagy véletlenül azonosítatlan föld körül kernigő műhold? Esetleg te vagy Optimus fővezér?!
4/12 anonim válasza:
szerencsére ezt a kérdést jelentettem a moderátoroknak! :D:D:D:D háháhá
5/12 A kérdező kommentje:
háh annyiraviccesekvagytok .:D biztos vagy benne hogy a Szeptember 29 napod?? az ufoknál is?? :D
2011. ápr. 30. 18:05
6/12 anonim válasza:
ezt nem, de , hogy te egy meteorból olvadtál ki valahol a tajgán, az biztos.....
7/12 anonim válasza:
én a 3. dimenzióból írok ez befog következni ez
és a földét 2045 3 12 én a wukik elpuszticsák készüjön az emberiség
8/12 Zerkowitz válasza:
nem te vagy az egyetlen UFO a földön.én is az vagyok de én f@szláma
9/12 anonim válasza:
Persze hogy elhiszem,minthogy utána járnék,de aztán meglátogatlak a kórházban.
10/12 anonim válasza:
énvagyok ufo 3 a félelmet nemismerő f@szfej ufo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!