Nemsokára erdei suliba megyünk . Nagyon sok csínyt akarok elkövetni! Adtok tippeket?
Figyelt kérdés
Erdei suliba fogunk menni. Tudjátok az egész évfolyam kivéve a rosszakat aki rossz az nem megy.busszal utazunk és ilyen 4 ágyas szobákba leszünk.Többet nem nagyon tudok milyen csínyeket ajánlotok?Mert már van egy olyan hogy a wc papírt jól behinteni csípőspaprikával :P Valaki még?Sokat akarok és minél durvábbat!:P:P:P Jah és van egy tanár a suliba akit kb.az egész suliból ha 5-en kedvelnek. ÉNEK tanár persze milyen csínyeket ajánlotok? :P:P:P:P:P2011. ápr. 27. 18:09
11/25 anonim válasza:
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:17
ŐŐ nem alufóliát akartam írni hanem azt az átlátszó cuccost amibe a szenyákat is lehet csomagolni nem jut eszembe a neve most:D
Ha sötétben van pl tuti nem veszi észre azt a WC helyett arra végzi el a dolgát:D
12/25 anonim válasza:
jaaa:D gondoltam mire gondolsz, csak úgy értelmeztem, hogy csak a perem alá teszi, és annak nem láttam lényegét:D
ez így tényleg vicces lehet:DD főleg, ha lány és pisil, még vissza is frecseg:DD
13/25 anonim válasza:
Szarj a gatyádba és ne mosd ki,estig.
14/25 anonim válasza:
Sózd meg a kedvenc bácsi ágyát
szerintem reggelre halott lesz.
15/25 anonim válasza:
becsempészel egy távirányítású pokolgépet az igazgató szobájába,és mikor bemegy megnyomod a gombot,igen jó muri lesz próbáld ki
16/25 anonim válasza:
Kend be fogkrémmel a kilincset úgy hogy ne látsszon, öreg, de mindig bejön :P
17/25 anonim válasza:
Rakj este kis lufikat a wc ülöke alá, majd a vécéülöke tetejét kend be síkosítóval. Így aki szarni megy, nem csak szívrohamot kap az ijedségtöl, de beleis esik a klotyóba. :D
18/25 Zerkowitz válasza:
mi is megyünk erdei suliba.Egyébként nem néztem lehet hogy leírták de mind1.tegyél lisztet a hajszárítóba
19/25 anonim válasza:
Ha visztek fogkefét akkor van egy jó ötletem: Ha nem veszik észre bányász ki az orrodból a fikát és kend rá a kívánt személy fogkeféjére.Velem is ezt csinálták a fiúk a táborba ,remélem neked is bejön :DD (5 napon át nem mertem fogat mosni :P)
20/25 anonim válasza:
fingópárna a tanárok ágyába? XDXDDDXDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!