Jaj nagyon kövér vagyok? Kép
Pedig már mindent kipróbáltam. 90 napos, level, káposztakúra. És nem eszem 6 után! Szerintem ez nagyon fontos! Tartok gyümölcs napokat, és napi egyszer-kétszer eszem csak! Mégsem fogyok...
Van hájrázó övem, meg járok akupunktúrára, és 100 féle fogyitabit is nyomtam! Az utolsó reményem most az adipex. De ha attól sem megy le a hasam, nem tudom mi lesz...
Pls HELP!!!
Hát, igen, meg kell mondjam, eléggé katasztrofálisan nézel ki.
Kidagadnak az ereid (magas vérnyomás a túlsúly miatt), a hájrétegek már kockákká álltak össze (fogyni kéne...), a fejed meg már rá se fért a képre, annyira kövér vagy.
Szerintem kezd meg a cián-diétát! Az a leghatásosabb! Egyetlen kúra, és rövid időn belül eléred az áhított súlyt. (Hátránya: a fogyás nem áll meg addig, amíg csak csont marad belőled, dehát istenem, úgy szép a halál, ha zajlik!)
Együtt érzek veled,kedves kérdező,hasonló cipőben járunk.:(
Sajnos képem nincs,de 170 centi vagyok és 40 kiló.:( Én ezeken kívül még fóliáztam is magam,mégse fogytam.:( Ugye milyen igazságtalan az élet?:(
:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!