4/29 szamóca. válasza:
nyanyyanynaynanynanynaynynaaaaanyyaaaaa
5/29 anonim válasza:
670 seconds. kezdek begolyózni.
6/29 anonim válasza:
Jó aláfestő DarkOrbithoz, kösz :D (Utolsó, hős vagy. Én úgy 350 sec-nél tartok, de már alig tudok magyarul fogalnyazni...)
7/29 anonim válasza:
Your language: English , Learn More, Japanese ,NYAN XD
Nekem halkan megy , de miért van sapkája már a macseknaaak??? >.<
Csacska00 voltam.
8/29 anonim válasza:
18:15, az "utolsó" vagyok. 1418nál a fejem széthasadt, a kibuggyanó agyvelőm pedig benyomta a ctrl+W kombót, ami azt eredményezte, hogy idejében kihívhattam magamhoz a mentőket. jelenleg az intenzíven vagyok, de az IPhone-ommal újra megnyitottam az oldalt.
ez a szívbeteg bácsika már nem sokáig bírja itt mellettem... MUHHAHAHAHAAAAAAAAAAA
9/29 anonim válasza:
100 seconig bírtam
Nagyon sz@r egy oldal xD
10/29 anonim válasza:
18:27 aki nem én vagyok: mert az egy easter egg, egy idő után nálam is megjelent.
ha villódzó hátteret akarsz, nyomogasd a balfelsősarokban a hangerő-magasabbra gombot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!