Honnan tudjuk, hogy nincsenek láthatatlan emberek? :D
Figyelt kérdés
2011. ápr. 21. 16:30
1/11 anonim válasza:
Persze hogy nincsenek mivel attól még hogy láthatatlan felfedeztük volna ha létezne de nem létezik. De ha te olyan láthatatlan emberre gondolsz, ami nem megfogható, az már szellem, mellesleg azok sem léteznek.
3/11 anonim válasza:
vannak! én tudom hogy vannak. egyszer rá is ültem egyre :D
4/11 anonim válasza:
Vannak. Főleg amikor részeg vagy, v csak simán elveszted az egyensúlyod, na akkor nem is az történt, hanem, pont ütköztél egyel :)
5/11 anonim válasza:
Utolsó:
Igazad lehet, bár nekem a járda szokott az arcom elé ugrani olyankor.
6/11 anonim válasza:
Vannak, ezért hanyatlik a gazdaság. Bemennek a boltba, azt kisétálnak mindenféle cuccal.
7/11 anonim válasza:
Én részegen képes vagyok teleportálni!! Csak néha a molekulák rosszul állnak össze és teli vagyok kék zöld foltokkal. Ha valaki tudja hogyan teleportáljak zúzódások nélkül, kérem írja le.
8/11 anonim válasza:
láthatatlan csajom van, de szerintem jól néz ki xD
10/11 anonim válasza:
Vannak mert én már láttam többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!