Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Beválhat ez az új életmód?

Beválhat ez az új életmód?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Mivel úgy gondoltam sok a súlyfelesleg rajtam,ideje lenne belevágnom egy jó kis diétába.Próbáltam magamnak összeállítani egyet,ami egészséges,hatékonynak tűnik és nekem is megfelelő.

Reggeli:

2 szál kolbász,egy fél vörös hagyma.Köretként 3-4 szelet pirítós kenyér jó olajosan,sok fokhagymával.Fél liter agyoncukrozott kakaó.

Reggeli utáni nasi:

1 zacskó cukorka,lehetőleg olyan,amin sok az E betűs összetevő,nameg persze sok cukor van benne.Utána ha megkívánok valami sósat,jöhet a zacskózott bacon-

Ebéd:

1 tál pacal (velős) jó sok főtt krumplival,savanyúság nem is kell.Italnak jöhet colza,mértéktelenül.

Uzsonna:

Zsíroskenyér 2-3 szelet,zacskós mogyoró,kígyó formájú gumicukrok.Innivaló: maradék cola,esetleg valami amit éppen találok itthon.

Vacsora:

Sült oldalas soksok majonézzel,sültkrumplival,jó fűszeresen.

Desszert: Tejszínhabos kakaós palacsinta

Edzésként napi 4 óra délutáni tévézésre gondoltam,esetleg ha van időm,olvasok pár órát,aztán tv-t nézek majd gépezek.

Szerintetek beválik?

2011. ápr. 12. 22:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ja, beválhat, de hiányzik belőle a tízórai. Ne feledd, mindig hangsúlyozzák, hogy a napi ötszöri evés az egészséges.
2011. ápr. 12. 22:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan.A tízórai is kell,de szerintem ebéd utánra is berakhatsz egy kis nasizást,a desszert pedig kell az éhező szervezetnek,azt ne csak vacsorára fogyassz,hanem minden étkezés(nasi is ide tartozik) után!

Olvasni fölösleges,inkább helyettesítsd azzal,hogy gyk-n írkálsz a fogyó-kúró rovatban.

Ja és reggel is tévézhetsz nyugodtan pár órácskát,még az ágyban.:)

2011. ápr. 13. 10:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
abszolútde!énis ezt a fogyókúrát csináltam és lám!mára 5 kg vagyok!
2011. ápr. 13. 11:41
 4/8 anonim ***** válasza:
vagyis: be hát!
2011. ápr. 13. 13:57
 5/8 anonim ***** válasza:
ebben max az a vicces h a vöröshagymát egybeírják... továbbá: kígyóformájú, párórát ( a pár óra az csak kettő...) stb.
2011. ápr. 13. 17:15
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaitokat,épp most vagyok túl a sülthusin!
2011. ápr. 13. 18:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem is hagysz meg remélem mert csak este érkezem .
2011. ápr. 15. 17:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Akkor te szereted a bog-rácsost is,igaz egy kissé kemény.
2011. ápr. 15. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!