A holnapi nap érdeklődés hiányában elmarad, tudtad?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 4. 00:28
21/32 anonim válasza:
Ha-ha. nem maradt el!!!! Te kis hamis! Vagy mégis? Jaaajjj!!!
22/32 anonim válasza:
Annyit érdeklődtem de nem maradhat el,.
23/32 anonim válasza:
Már tudtam elötted mielött megkérdezted volna.
24/32 A kérdező kommentje:
Már csak percek kérdése és mindjárt elmarad a kedd!
2011. ápr. 4. 23:47
25/32 anonim válasza:
Lehet benne valami, mert az összes keddi programom (ZH, meg egy utazás elmaradt)
26/32 A kérdező kommentje:
Na látod... mondtam én
2011. ápr. 5. 19:29
27/32 anonim válasza:
Basszuskulcs....csak annyi jött le ebből,hogy milyen rém vicces emberke vagy.Bárcsak lenne egy pasim aki ilyen állat mint te.
28/32 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló, nem tudom hogy ez irónia volt, vagy sima közlés. Ha irónia akkor öhöm .. öhöm...
Ha viszont nem, akkor pedig az a válaszom, hogy ne akarj ilyen pasit. :D
2011. ápr. 5. 23:28
29/32 anonim válasza:
Miért ne akarjak?Talán nem tartod magad viccesnek?
Sajnos már ez a fajta humor nem található meg a pasikban.
30/32 A kérdező kommentje:
De picit talán tényleg jó a humorom. És azért ne mert a vicceskedés nem minden. Alapjáraton én egy pesszimista, nagy kritikus, csendes, van bennem egy adag felsőbbrendűség is. Meg még sok sok rossz tulajdonságom is van. Ezért ne akarj. :D
2011. ápr. 6. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!