Sikerült csínyeket csinálnod tegnap? Mit szóltak hozzá, hogy sült el?
Nekem:anya a folpackra pisilt a wc-ben és sós kávét ittak.
A tesóm betelefonált,h lassú a net kérdezték az IP címet ő meg mondta,h 2011.04.01. még szerencse,h humoros volt az ember aki felvetteXD
Húúúúúúú!
hátz mi nyilvános wc-t csináéltunk a materk termből amiben "hullák" fetrengetek és én voltam a bolond emós aki vágdossa atz ereit ollóval és meggyilkol mindenkit...
csináltunk egy rakat műszart...
akk kékre festettük a szánkat tesi előtt és a tanár nemm vette észre (vagy csak nem akarta észre venni) h mijen a szánk.a tesin am mindennek az ellenkezőjét csináltuk.
aztán lila foltokatz festettem a csuklómra és azt mondtam egy csomó embernek h vcerekedtünk az iskolában...be is vették olyan hitelesek lettek a sebek!!!naggyából ennyi...
Éljenek a bolondóóóóóóóóóóóóóóóóóók!!! xD
Hát, mikor bementünk a terembe, előző osztály már elintézte, hogy megfordított minden padot, csak a tanári asztal maradt a helyén. Mi ráraktunk egy lapáttal, hogy besötítettünk, és bekrétáztuk az egész táblát.
Ja, és néhány csaj kívülre is vett melltartót, fizika előtt elcsórta egyikükét az egyik srác, és azzal szórakozott egész órán, mi meg azon röhögtünk. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!