Szerinted normális? :S
Hát szerintem nem normális,hogy a betegtájékoztatón,az áll:
"További nagyon ritka mellékhatások:
(előtte 1-2 dolog)...szívdobogás...(utána 1-2 dolog)"
most ez mit jelent?xD
mert nekem az jött le,hogy újra ver a szív vagy a halott is felkel vagy valami ilyesmi..O.o
Gyógyszer nevét elmondom ha kell xD
Válaszokat előre is köszi :)

sok minden lehetséges...a betegtájékoztatókon szoktak hülyeséget írni..én egy kenőcsön láttam h rá volt írva h(idézem): alumínium tubusban fehér színű krém található,műanyag csavaros kupakkal lezárva. :D
de lehet hogy ők se tudták mit akartak ráírni :P
De ez 1 gyógyszer ._.
És fájdalom csillapító elvileg attól nem lehet akkor szívdobogás vagy mi..Vagy igen?O.o

Hát nem tudom.
Minden esetre én ezt ezen a gyógyszeren hülyeségnek találom ._. máson,jó de ezen

Azért fontos minden nyavalyát ami csak a tesztek alatt előfordult felírni, hogy bebiztosítsák magukat. Mert lehet, hogy te vagy az, akinél pont ugyanaz a mellékhatás előfordul, ami a többezer tesztelő közül egynél, aztán meg pereskedsz velük kártérítésért, hogy nem tájékoztattak....
Egyébként sok gyógyszerre azért írják rá hogy terhesség alatt nem ajánlott, mert le sem tesztelték. Van amit igen, na de abból a cetliből találd ki, hogy hullanak tőle a kismamák, vagy semmi bajod nem lesz sem a gyereknek, sem neked.
Amúgy nekem az a kedvencem, amikor kiírják: Mellékhatások: szorulás, hasmenés.... így, egymás mellet. Biztos volt akinek az egyik, volt akinek a másik...

de akkor ne "szívdobogás"-ként írnák fel..:D
Ez a megtévesztő benne :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!