Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Szerinted normális? :S

Szerinted normális? :S

Figyelt kérdés

Hát szerintem nem normális,hogy a betegtájékoztatón,az áll:

"További nagyon ritka mellékhatások:

(előtte 1-2 dolog)...szívdobogás...(utána 1-2 dolog)"

most ez mit jelent?xD

mert nekem az jött le,hogy újra ver a szív vagy a halott is felkel vagy valami ilyesmi..O.o

Gyógyszer nevét elmondom ha kell xD

Válaszokat előre is köszi :)

2011. ápr. 1. 23:08
1 2 3
 1/25 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
Nekem előfordul a koffeintől (ha pl a fáradtság miatt sok kávét iszok). Ilyenkor tényleg érzem hogy ver a szívem, szinte kiugrik a helyéről. Elég kellemetlen, úgyhogy vigyázok is már hogy mikor mennyit iszom.
2011. ápr. 1. 23:15
 2/25 anonim válasza:

sok minden lehetséges...a betegtájékoztatókon szoktak hülyeséget írni..én egy kenőcsön láttam h rá volt írva h(idézem): alumínium tubusban fehér színű krém található,műanyag csavaros kupakkal lezárva. :D

de lehet hogy ők se tudták mit akartak ráírni :P

2011. ápr. 1. 23:17
 3/25 A kérdező kommentje:

De ez 1 gyógyszer ._.

És fájdalom csillapító elvileg attól nem lehet akkor szívdobogás vagy mi..Vagy igen?O.o

2011. ápr. 1. 23:18
 4/25 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
De, nekem a Panadol extrától majd kiesett a szívem. Nem is merek bevenni belőle soha többet.
2011. ápr. 1. 23:22
 5/25 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom.

Minden esetre én ezt ezen a gyógyszeren hülyeségnek találom ._. máson,jó de ezen

2011. ápr. 1. 23:25
 6/25 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
100%

Azért fontos minden nyavalyát ami csak a tesztek alatt előfordult felírni, hogy bebiztosítsák magukat. Mert lehet, hogy te vagy az, akinél pont ugyanaz a mellékhatás előfordul, ami a többezer tesztelő közül egynél, aztán meg pereskedsz velük kártérítésért, hogy nem tájékoztattak....

Egyébként sok gyógyszerre azért írják rá hogy terhesség alatt nem ajánlott, mert le sem tesztelték. Van amit igen, na de abból a cetliből találd ki, hogy hullanak tőle a kismamák, vagy semmi bajod nem lesz sem a gyereknek, sem neked.

Amúgy nekem az a kedvencem, amikor kiírják: Mellékhatások: szorulás, hasmenés.... így, egymás mellet. Biztos volt akinek az egyik, volt akinek a másik...

2011. ápr. 1. 23:33
 7/25 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
Na, amúgy meg azért nem hülyeség ráírni, mert amikor majdnem felborultam a Panadoltól, akkor tudtam hogy az az oka, és többet ne vegyek be belőle...
2011. ápr. 1. 23:34
 8/25 A kérdező kommentje:

de akkor ne "szívdobogás"-ként írnák fel..:D

Ez a megtévesztő benne :D

2011. ápr. 1. 23:47
 9/25 anonim ***** válasza:
Nekem a Panadol csak placebo tabletta. Hinni kell benne! Énnálam nem sokat hatott, semmilyen fájdalom hatást nem szüntetett meg. Úgy emlékszem h arra is az volt írva, de megesküdni nem mernék.
2011. ápr. 1. 23:54
 10/25 anonim ***** válasza:
Miért? Én már láttam egyszer egy fejfájás csillapítóra (nem emlékszem már, hogy melyik volt) ráírva mellékhatásként, hogy fejfájás :D
2011. ápr. 1. 23:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!